Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Φίλιππος Μελίκης – Παρσόπουλος ο πρώτος και…έπεται συνέχεια!

Παρσόπουλος Χρήστος

Πρώτη προσθήκη για τον Φίλιππο Μελίκης ένας παίκτης γέννημα-θρέμμα της περιοχής. Ο λόγος για τον Χρήστο Παρσόπουλο, ο οποίος αποτελεί και επίσημα την πρώτη προσθήκη των “ερυθρολεύκων” για τον μήνα Ιανουάριο και αποτελεί σημαντικό κομμάτι στο “παζλ” της αμυντικής γραμμής για τον Γιάννη Κερλίδη.

Ο 18χρονος (6/10/1996) αμυντικός προέρχεται από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κουλούρας και φέτος αγωνίστηκε μαζί με 16 συμπαίκτες του στα Λευκάδια, με τον ίδιο ωστόσο να φορά τη φανέλα μόλις σε 3 παιχνίδια πρωταθλήματος έχοντας 225 λεπτά συμμετοχής. Αποχώρησε νωρίς από τις υποχρεώσεις των “κυανολεύκων” και σε συνδυασμό με το “άνοιγμα” της μεταγραφικής περιόδου, βρήκε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Επόμενη προσθήκη αναμένεται να είναι ο Νίκος Τάσος επίσης από την ομάδα των Λευκαδίων, ενώ δύσκολη θεωρείται η περίπτωση “επαναπατρισμού” του Δημήτρη Τσιούπρου καθώς δεν βρέθηκε η χρυσή τομή στις συζητήσεις που προηγήθηκαν. Δεδομένη είναι η επιθυμία του συλλόγου για τη συνεργασία με τον αδερφό του Χρήστου Παρσόπουλου, Αντώνη ο οποίος ωστόσο αναζητά ομάδα στη Γ Εθνική προσπαθώντας να εξαργυρώσει τις καλές χρονιές του με τη φανέλα των Λευκαδίων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected