Κατηγορίες
Football League

Ολυμπιακός Βόλου – Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία!

39eaa73792a8e268e3752bcf1be071e5_LΟ Γιώργος Κούτσης «τελείωσε» από τον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου, στον οποίο θα καθίσει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος με βοηθό του τον Στέλιο Βενετίδη!

Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό Βόλου καθώς προέκυψε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας! Το βράδυ της Δευτέρας (05/01) έγινε έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ, στην οποία αποφασίστηκε να φύγει ο Γιώργος Κούτσης. Φαίνεται πως η ομάδα της Μαγνησίας είχε βρει ήδη τον αντικαταστάτη, καθώς το μεσημέρι της Τρίτης (06/01) ανακοίνωσε ότι προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος! Μάλιστα, βοηθός του θα είναι ο Στέλιος Βενετίδης.

Η ανακοίνωση της αποχώρησης του Κούτση, αναφέρει: «Μετά από την έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου την Δευτέρα 5/1/2015, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας κ. Γιώργο Κούτση. Η διοίκηση της ΠΑΕ εύχεται στον κ. Κούτση καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα».

Ενώ αυτή για την πρόσληψη του Ελευθερόπουλου, έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την πρόσληψη του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για τη θέση του προπονητή. Βοηθός του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα είναι ο Στέλιος Βενετίδης».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected