K20 - K17 - K15

Γιάννος Πασχάλης – Το “next best thing” του ΠΑΣ στο ImathiaSportsNews

10302748_829104480436449_6723038685473626019_n

Ένας από τους πολλούς Ημαθιώτες που διακρίνονται και φέτος στα εθνικά πρωταθλήματα είναι και ο Γιάννος Πασχάλης.

O 19χρονος μέσος αγωνίζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα, όμως η φετινή σεζόν φαίνεται πως θα είναι το μεγάλο “σκαλοπάτι” για τον πρώην παίκτη του ΦΑΣ Νάουσα καθώς ο προπονητής της ανδρικής ομάδας τον υπολογίζει σοβαρά!

Μάλιστα σε πρόσφατα φιλικά του “Άγιαξ” αγωνίστηκε με τους “μεγάλους”, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις στον Γιάννη Πετράκη και το ερχόμενο καλοκαίρι φαντάζει ως το πλήρωμα του χρόνου για τον γιο του Γενικού Αρχηγού του ΦΑΣ και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ιστορικής ομάδας, Χρήστο.

Το ImathiaSportsNews απέσπασε συνέντευξη από τον 19χρονο μέσο του ΠΑΣ, στην οποία φανερώνει σε μεγάλο βαθμό το πόσο ικανοποιημένος είναι από την παρουσία του στους “Ζωσιμάδες” ενώ αποκαλύπτει τα όνειρα του για το μέλλον. Αναλυτικά τα όσα είπε στον αρχισυντάκτη της ιστοσελίδας, Αργύρη Τσιγγενόπουλο :

1. Γιάννο μία ακόμη χρονιά στους Νέους του ΠΑΣ Γιάννινα, φέτος όμως φαίνεται πως έχεις μπει στο “στόχαστρο” του κόουτς Πετράκη, όπως φάνηκε και από φιλικά που σε χρησιμοποίησε στο αρχικό σχήμα. Νιώθεις και συ ότι είσαι πολύ κοντά στο να γίνεις μέλος της ανδρικής ομάδας;

“Όντως, ακόμη μία χρονιά στον ΠΑΣ με πολύ δουλειά και καθημερινή προσπάθεια. Πιστεύω πως με την απαραίτητη αφοσίωση από πλευράς μου αλλά και υπομονή, κατάφερα να μπω στο κλίμα της πρώτης ομάδας από το καλοκαίρι και να δουλέψω πλάι στον προπονητή κ. Πετράκη, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός τεχνικός αλλά προπάντων άνθρωπος που του αρέσει να βοηθά τους νεαρούς παίκτες. Βεβαίως δεν είμαι μόνο εγώ που υπολογίζει ο κόουτς από την Κ20, είναι αρκετά τα παιδιά που έχουν τα εχέγγυα για να μεταπηδήσουν στην ανδρική ομάδα.

10551038_894671833879713_3353827882619132170_n

2. Είσαι ευχαριστημένος από τη δική σου παρουσία στα μέχρι τώρα παιχνίδια; Ταιριάζει η φιλοσοφία της ομάδας και ο τρόπος παιχνιδιού με αυτό που θέλεις και επιθυμείς;

“Νομίζω πως η παρουσία μου φέτος είναι σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με πέρσι, που είναι αλήθεια πως υστερούσα σε αρκετά πράγματα. Φέτος όμως, με την καθημερινή δουλειά θεωρώ πως πλέον έχω να δώσω πολλά περισσότερα. Η φιλοσοφία της ομάδας είναι αυτή που πηγάζει από το τεχνικό τιμ αλλά και τους συμπαίκτες μου και αυτή αφορά το να παίζουμε σωστό και πειθαρχημένο ποδόσφαιρο, με τη μπάλα κάτω και στο κομμάτι αυτό μεγάλη είναι η συνεισφορά του κόουτς κ. Τάτση, που επιμένει περισσότερο στον συγκεκριμένο τρόπο παιχνiδιού.”

3, Μπορεί να αγωνίζεσαι στους Νέους ωστόσο παρακολουθείς και μαθαίνεις για την ανδρική ομάδα. Πως βλέπεις την παρουσία του ΠΑΣ στο φετινό πρωτάθλημα; Μπορεί το παραπάνω βήμα, που στην προκειμένη περίπτωση είναι η Ευρώπη;

“Η φετινή ομάδα του ΠΑΣ κατά την άποψη μου είναι η πιο ώριμη που έχει παρουσιαστεί στη Super League τα τελευταία χρόνια. Έχει εξαιρετικό τεχνικό τιμ, το κλίμα στα αποδυτήρια είναι κάτι παραπάνω από οικογενειακό και νομίζω πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για το κάτι παραπάνω. Το εύχομαι με όλη μου την ψυχή…”

4. Είναι μέσα στους στόχους σου η κλήση στην Εθνική Ελλάδας; Ποια είναι τα όνειρα σου και πως θα ένιωθες σε μία ενδεχόμενη κλήση από τον Ομοσπονδιακό προπονητή;

“Η Εθνική ομάδα είναι το όνειρο και ο στόχος κάθε ποδοσφαιριστή. Χρειάζεται όμως πάρα πολύ δουλειά, υπομονή και επιμονή ώστε να έρθει η κλήση. Πριν τρία χρόνια είχα νιώσει το συναίσθημα της Εθνικής και μακάρι κάποια στιγμή να το ξαναζήσω”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected