Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας – Οι 16 ομάδες της επόμενης φάσης

c5798a271f33147a83143872dcfd01b5_LΤο… εισιτήριο για τους «16» πανηγύρισαν Λεβαδειακός, Ηρακλής, Βέροια, Απόλλων Σμ., Αστέρας Τρίπολης, Τύρναβος, ΠΑΣ Γιάννινα, Κέρκυρα, Ολυμπιακός και Πανιώνιος – Εκτός συνέχειας ο ΠΑΟΚ

Στον 1ο όμιλο, ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από τον Ταύρο κι επικρατώντας 2-0 του Φωστήρα σφράγισε το εισιτήριο για τους 16 του Κυπέλλου, ενώ ο Πανιώνιος μετά τη νίκη με 4-0 επί της Παναχαϊκής στη Νέα Σμύρνη προκρίθηκε τερματίζοντας στν 2η θέση.

Στον 2ο όμιλο, ο ΠΑΣ Γιάννινα τερμάτισε πρώτος μετά την εντός έδρας νίκη με 2-1 επί του Απόλλωνα 1926, ενώ ο ΠΑΟΚ έμεινε εκτός συνέχειας καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων.

Στον 4ο όμιλο, την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης πανηγύρισαν οι Λεβαδειακός και Ηρακλής. Η ομάδα της Βοιωτίας πήρε τη νίκη 2-0 στις Σέρρες επί του τοπικού Εθνικού και τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ ο «Γηραιός» πήρε την ισοπαλία 0-0 με τον Πλατανιά στα Χανιά και ακολουθεί… τους «πράσινους» της Λιβαδειάς.

Στον 6ο όμιλο, βολική… ισοπαλία για Βέροια και Απόλλωνα Σμύρνης, που έμειναν στο 1-1και πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς η Ερμιονίδα επιβλήθηκε 2-0 του Εργοτέλη και του… έκοψε τα όνειρα.

Στον 7ο όμιλο, ο Αστέρας Τρίπολης δεν έκανε το… δώρο στην ΑΕΛ Καλλονή, με τον Τύρναβο να παίρνει πολύτιμο βαθμό. Οι Θεσσαλοί έμειναν στο 1-1 με τους Αρκάδες και πανηγύρισαν την πρόκριση, παρά τη νίκη της ΑΕΛ Καλλονής 5-0 επί του Αιγινιακού.

Δείτε τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες των ομίλων στο Κύπελλο Ελλάδας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected