Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Καλαμαριάς (2-1) Πρόκριση με Ηλιάδη!

83b8e74b085a162cf3e1d0020eeb5901_LΟι Ηπειρώτες με το εντός έδρας τρίποντο «σφράγισαν» την πρόκριση στους «16», με τους «Πόντιους» να… αποχαιρετούν τη συνέχεια του Κυπέλλου

Επιβεβαιώνοντας τον άτυπο τίτλου του φαβορί της αναμέτρησης ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στον Απόλλωνα 1926 στους «Ζωσιμάδες» και παράλληλα πανηγύρισε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου.

Το σκορ λοιπόν άνοιξε για τους παίκτες του Πετράκη στο 25’ ο Γιάκος όταν ύστερα από το λάθος του Μπερτέν βρέθηκε μπροστά από την εστία του Παπαδόπουλου και δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Όμως η «απάντηση» από πλευράς φιλοξενούμενων δεν άργησε καθώς στο 36’ ο Τσούτσης εκμεταλλεύτηκε λάθος «γύρισμα» του Σκόνδρα στον Σωτηρίου και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έφερε το παιχνίδια στα ίσια. Τελικά, τη λύση για τους γηπεδούχους έδωσε ο Μανιάς που στο 65’ ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Γιάκος από τον Καράμπελα δίνοντας τη νίκη αλλά και την πρόκριση στον «Άγιαξ της Ηπείρου».

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Σωτηρίου, Ναδάλες, Σκόνδρας, Μπέριος, Γιάκος (80′ Τσουκαλάς), Αυγενικού (79′ Σαπαλίδης), Γαρουφαλιάς, Ηλιάδης, Στρούνα, Κρητικός (78′ Νάκος), Μανιάς.

Απόλλων 1926 (Παναγιώτης Διλμπέρης): Παπαδόπουλος Π., Αναστασίου, Ακασού (78′ Μαυροκεφαλίδης), Ευαγγελόπουλος, Μπερτίν (46′ Παπαστεριανός), Γαλανόπουλος, Καράμπελας, Κουρούπης, Νατσιόπουλος, Ευσταθίου, Τσούτσης (78′ Καπετάνος).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected