Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Βέροια – Απόλλων Σμύρνης (1-1) Χέρι χέρι στον επόμενο γύρο!

1189284Βέροια – Απόλλων 1-1
(78′ Χασελμπάινκ – 22′ Αλίπιο)

Είναι ένα παιχνίδι που ουδείς θα το θυμάται μετά από μερικές ημέρες. Οι δύο ομάδες έβγαλαν την υποχρέωση και πήραν το αποτέλεσμα που βόλευε και τις δύο.

Η φάση όμως του 24′ θα κάνει, όπως και να έχει το γύρο του κόσμου. Με το σκορ ήδη στο 0-1, ο Παυλίδης πλάσαρε για την ισοφάριση αλλά λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή την έδιωξε ο ίδιος με το χέρι του!!!

Για την ιστορία ο Απόλλων προηγήθηκε στο 23′ με τον Αλίπιο ενώ η Βέροια ισοφάρισε στο 78′ με τον Χασελμπάινκ.

Συνθέσεις

Βέροια (Γκρανέρο): Τζινάρ, Εσπάρθα, Καλί, Όστοϊτς, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Άρτσε (75’ Σέντρικ), Χάσελμπαϊνκ, Μπαργκάν (58’ Κάμπορα), Παυλίδης (58’ Καλτσάς), Μπεν.

Απόλλων (Βοσνιάδης): Πίτκας, Χατζηζήσης (65’ Κοτσώνης), Γκόλιας, Κύργιας, Σέτι, Χατζής, Γεωργίου, Καραδέμητρος, Αλίπιο (59’ Γκονζάλες), Κυβελίδης, Βάντερσον (73’ Λαγός).


 

Ερμιονίδα – Εργοτέλης 2-0
(4′ Στάικος, 37′ Κουτσοσπύρος)

Η Ερμιονίδα έσβησε νωρίς-νωρίς τις λιγοστές ελπίδες του Εργοτέλη για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αφού μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μηλιώτη στο 4ο λεπτό, ο Στάικος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.

Η ομάδα του Κρανιδίου έχασε ακόμα μία κλασική ευκαιρία με τον Στάικο στο 14ο λεπτό, προτού ο Χρήστος Κουτσοσπύρος βρει δίχτυα στο ντεμπούτο του (με σουτ έξω από την περιοχή στο 37′) και κλειδώσει την 3η θέση.

Συνθέσεις

Ερμιονίδα (Μπολάνο): Ραχιώτης, Παπανικολάου, Μηλιώτης, Τούτοριτς, Ιασωνίδης, Κιοσές, Ταπέ, Στάικος, Τσακόν, Παβίσεβιτς, Κουτσοσπύρος.

Εργοτέλης (Ταουσιάννης): Σαράνοβ, Ρέντζας, Πίτσος, Παντελάκης, Κούτρης, Μπογκντάνοβ, Κασναφέρης, Μπουρσέλης, Μπαμ Μπαμ, Παμλίδης, Στογιάνοβιτς.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected