Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

ΑΕΛ – Η πρώτη μεταγραφή έφτασε στη Λάρισα!

936d5c4fd5cb0b7de1c8239eb3d90480_1Η πρώτη μεταγραφή για την ΑΕΛ είναι γεγονός! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του athleticlarissa.grο Μίλαν Μπόγιοβιτς από το μεσημέρι της Πέμπτη είναι στην Θεσσαλική πρωτεύουσα και από αύριο θα ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Ο Μπόγιοβιτς έχει περάσει στο παρελθόν από την ομάδα του Παναιτωλικού, τη διετία 2012-14 όπου σημείωσε 18 γκολ σε 50 εμφανίσεις, ενώ τη φετινή σεζόν αγωνιζόταν στην Μπνέι Σαχνίν (1η κατηγορία Ισραήλ) με την οποία σε 10 εμφανίσεις σκόραρε μία φορά.

Ο Σέρβος επιθετικός αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα αφού εκτός του Γκούρτσα δεν υπάρχει άλλος παίκτης στην επίθεση. Σίγουρα ο εν λόγω παίκτης θα μπορεί να είναι στα πλάνα του Παναγιώτη Τζαναβάρα από το ματς με τον Ηρακλή στο φινάλε του πρώτου γύρου, αφού χρειάζονται κάποιες ημέρες μέχρι να αποκτηθεί και η μπλε κάρτα από το Ισραήλ όπου και αγωνιζόταν τελευταία.

Πάντως είναι ένας παίκτης που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και αυτό είναι σημαντικό. Μάλιστα σήμερα είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και αρκετά άτομα της διοίκησης της ομάδας αφού κατέλυσε σε ξενοδοχείο της πόλης.

*athleticlarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected