Κατηγορίες
Football League

ΑΕΛ – Απίστευτες καταγγελίες από τους Στεφανίδη, Αθανασόπουλο!

c535a9dc68f2c12d8d375f8a94a7aa7a_LΝομικά κινήθηκαν εναντίον της Λάρισας οι Νέστορας Στεφανίδης και Χρήστος Αθανασόπουλος για να μείνουν ελεύθεροι, καταγγέλλοντας απίστευτα πράγματα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές, εκτός από τη διασφάλιση των δεδουλευμένων τους, επικαλούνται μείωση της προσωπικότητας, παραβίαση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων αλλά και πλαστογραφία. Οι παίκτες καταγγέλλουν, σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», λειτουργία καμερών ακόμη και εντός των αποδυτηρίων για μεγάλο χρονικό διάστημα (με απόφαση του Βαγγέλη Πλεξίδα), ενώ υποστηρίζουν ότι ο πρόεδρος της ομάδας έφτασε σε σημείο να χορηγήσει άδεια σε παίκτες χρησιμοποιώντας ως έγγραφο χαρτί… υγείας, για προφανείς λόγους υποτίμησης και απαξίωσης.

Μάλιστα, υποστηρίζουν πως το αφεντικό των «βυσσινί» πλαστογράφησε την υπογραφή τους καταθέτοντας διαφορετικά συμβόλαια από αυτά που είχαν υπογράψει. Επιπλέον, χρεώνεται στον Πλεξιδα ότι δεν έχει κολλήσει ένσημα τους δύο τελευταίους μήνες και πως δεν έχει πληρώσει διάφορες συμφωνημένες παροχές, όπως έξοδα ενοικίου, αυτοκινήτου και διατροφής.

Οι Στεφανίδης και Αθανασόπουλος είχαν ζητήσει να αποχωρήσουν από την ΑΕΛ και το τελευταίο διάστημα με απόφαση της διοίκησης προπονούνταν μόνοι τους, ώσπου αποφάσισαν να καταθέσουν προσφυγή.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected