Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – Νίκη χωρίς να πείσουν οι “διάβολοι” (vid)

Sunderland-LiverpoolΝίκη αλλά όχι και πειστική εμφάνιση από τη Λίβερπουλ (1-0) στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σάντερλαντ.

Η ομάδα του Μπρένταντ Ρότζερς κατάφερε να πάρει προβάδισμα μόλις στο 9′ απέναντι στις «Μαύρες Γάτες» και φαινόταν πως θα έχει μια άνετη επικράτηση, ωστόσο, δεν κατάφερε να πετύχει άλλα τέρματα. Μάλιστα, το… πρόβλημα για τους «Reds» έγινε πιο εμφανές, από τη στιγμή που η Σάντερλαντ έμεινε με δέκα παίκτες στο 49′ λόγω αποβολής του Μπρίντκατ.

Η Λίβερπουλ παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα δεν πέτυχε δεύτερο τέρμα και πήρε με άγχος το τρίποντο, ενώ η Σάντερλαντ προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. Έτσι, η Λίβερπουλ έφτασε στους 32 βαθμούς κι είναι 8η, ενώ η Σάντερλαντ έμεινε στους 20 και τη 15η θέση της βαθμολογίας.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ (Πογιέ): Παντιλιμον, Βαν Άανχολντ, Μπράουν, Ο’Σέι, Βερτζίνι, Μπρίντκατ, Λάρσον, Τζόνσον (86′ Μαντρόν), Γκόμεζ, Τζιακερίνι (77′ Μπάκλεϊ), Γουΐκχαμ (77′ Γκράχαμ)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Ρότζερς): Μινιολέ, Σακχό, Τσαν, Σκρτελ, Τζέραρντ (46′ Λόβρεν), Κοουτίνιο, Χέντερσον, Μορένο, Λούκας, Μάρκοβιτς, Μπορίνι (67′ Μπαλοτέλι)

δείτε το βίντεο στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected