Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δόξα Δράμας – Ανακοίνωσε πέμπτη μεταγραφή!

laspatzis_610x400Το θέμα της ενίσχυσης στην δεξιά πλευρά της άμυνας των «μαυραετών» καλείται να κλείσει με την προσθήκη του στο ρόστερ της Δόξας ο Στέργιος Λάσπατζης. Ο νεαρός αμυντικός είναι από χθες παίκτης της Δόξας και δεν αποκλείεται να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ακροπόταμο.

Το όνομα του 21χρονου ποδοσφαιριστή ακούστηκε έντονα ακριβώς πριν από ένα χρόνο. Γεννημένος στην Χρυσούπολη ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Κ20 της Ξάνθης με πολύ καλές προοπτικές. Ωστόσο μια φωτογραφία που βγήκε στο αεροδρόμιο με τον Ντάνιελ Πράνιτς του Παναθηναϊκού και την επόμενη μέρα ανέβηκε στο διαδίκτυο, ήταν η αιτία να προκληθούν κάποιες αντιδράσεις από τους οργανωμένους της ακριτικής ομάδας και στην συνέχεια ο νεαρός και αρχηγός της ομάδας να ακούσει διά στόματος Βασίλη Δανιήλ ότι αποπέμπεται από την Ξάνθη.

Αυτή η απίστευτη συγκυρία δεν τον πτόησε και ο ίδιος είχε δηλώσει: «Όπως λέει και η οικογένειά μου η ζωή συνεχίζεται και δεν πρέπει να το βάλω κάτω. Δεν πρόκειται να το βάλω, θα συνεχίσω να προσπαθώ για να πετύχω». Και συνέχισε με την φανέλα του Νέστου Χρυσούπολης όπου ήταν προπονητής ο Αντώνης Κασδοβασίλης και ο οποίος πριν από μερικές μέρες τον πρότεινε στους διοικούντες  της Δόξας και στον Παντζιαρά.

Το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στην Τρίγλια Ραφήνας από όπου μετά την χθεσινή επίσημη ανακοίνωση της αθηναϊκής ομάδας, αποδεσμεύτηκε και ανήκει πλέον στο έμψυχο υλικό της Δόξας.

Αγώνας δρόμου για να βγουν τα δελτία

Σε ένα πραγματικό αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι διοικούντες την Δόξας προκειμένου να προλάβουν τα χρονικά πλαίσια για την έκδοση από την ΕΠΟ των δελτίων του Λάσπατζη και του Χαριτίδη. Υπάρχει η σχετική αισιοδοξία ότι αν όλα πάνε καλά θα είναι σε θέση οι δύο παίκτες να συμπεριληφθούν στην αποστολή για τον κυριακάτικο αγώνα.

Στην λίστα και ο Κυσίδης

Θετική είναι η εισήγηση που έκανε ο Ανδρέας Παντζιαράς για τον Θανάση Κυσίδη (στην φωτό με τον Δήμο Τσιάρα). Ο νεαρός χαφ που ξεκίνησε από τους μικρούς της Δόξας άφησε καλές εντυπώσεις στον τεχνικό της Δόξας και η απόφαση που υπάρχει είναι να παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα στον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα και να είναι σε συνεχή καλή αγωνιστική κατάσταση και ακολούθως να ενταχθεί στο δυναμικό των «μαυραετών».

Ωστόσο ακόμη και με την προσθήκη Κυσίδη η ενίσχυση του ρόστερ της Δόξας θα έχει συνέχεια και την επόμενη εβδομάδα. Ήδη στο στόχαστρο υπάρχει ένας επιθετικός που βρίσκεται πολύ κοντά στο να συνεχίσει την  καριέρα του στην Δόξα, εφόσον φυσικά συναινέσει η ομάδα στην οποία ανήκει.

*Δημήτρης Τσιάρας, sportdrama.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected