Ποδόσφαιρο

ΕΠΣ Πέλλας – Επεισοδιακό φινάλε με ξύλο στον αγώνα της Δόξας Εξαπλατάνου με τον Εδεσσαϊκό!

_Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Δόξα Εξαπλατάνου και Εδεσσαϊκός με τελικό σκορ 2 – 2 σε ένα παιχνίδι που στο τέλος του επισκιάστηκε από νεύρα και επεισόδια που δεν αρμόζουν στον ποδόσφαιρο και γενικότερα στον υγιή αθλητισμό.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο σε όλη τη διάρκειά του και οι δυο ομάδες κυνήγησαν τη νίκη, δεν υπήρχαν πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, υπήρχε όμως πάθος από τους ποδοσφαιριστές, πολλές μάχες κυρίως στον χώρο του κέντρου και έτσι όπως πήγε το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.

Σκόρερ των γηπεδούχων οι Βαγγέλης Βακιάνης (9’ πεν.), Άρης Τσάβο (68’), ενώ των φιλοξενούμενων οι Γιάννης Παλλημάνης (47’) και Βασίλης Πούπης (56’ πεν.).

Διαιτητής ο Γιάγκος (Αθανασίου – Κουκούλης Σ.). Αποβολή του Γιώργου Θωμά της Δόξας στο 90’.

Επεισόδια στο τέλος του αγώνα

Στη φάση της αποβολής του Γιώργου Θωμά στο 90’+, την οποία υπέδειξε ο δεύτερος βοηθός διαιτητή, υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ των παικτών, έπεσαν αρκετές «ψιλές», χωρίς να υπάρξει κάποια αποβολή.

Στη συνέχεια όταν ηρέμησαν τα πνεύματα σημειώθηκε εκ νέου σύρραξη με θύματα τον νεαρό παίκτη του Εδεσσαϊκού Δημήτρη Χότζια και τον προπονητή του Εδεσσαϊκού Χρήστο Μεσημερλή από θερμόαιμους παράγοντες και φιλάθλους που εισέβαλαν εντός του γηπέδου υποστηρίζοντας ότι τους έκανε άσεμνη χειρονομία.

Με την επέμβαση των ψυχραιμότερων και αφού ήρθε η αστυνομία το ματς ξανάρχισε με τέσσερις παίκτες του Εδεσσαϊκού να είναι κάτω στο χορτάρι υποστηρίζοντας ότι είναι τραυματίες και έληξε αμέσως μέσα σε ένταση.

*aridaianews.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected