Κατηγορίες

ImBall – Η πρώτη εκπομπή της χρονιάς!

imball radio

Πρεμιέρα σήμερα για την εβδομαδιαία εκπομπή του ImathiaSportsNews, σε συνεργασία με το διαδικτυακό ραδιόφωνο «RadioErmis.gr».

Στη σημερινή πρώτη εκπομπή (12/1) ο αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας, Αργύρης Τσιγγενόπουλος ανέλυσε όλη την ειδησεογραφία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου (Γ Εθνική, Α1 και Α2 Ερασιτεχνική αλλά και Β Κατηγορία), τα παραλειπόμενα αλλά τα μεταγραφικά νέα των ομάδων όπως προκύπτουν από τα ρεπορτάζ.

Έγινε αναφορά στη γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, στον Φίλιππο Βέροιας που αγωνίζεται στην Α2 Μπάσκετ αλλά και τον ΓΑΣ Μελίκης που φέτος λαμβάνει μέρος στη Γ Εθνική Κατηγορία Μπάσκετ.

Όπως κάθε πρώτο εγχείρημα, τα λάθη και οι παραλείψεις είναι μέσα στο πρόγραμμα και είναι σίγουρο πως σταδιακά θα υπάρξει η κατάλληλη δομή για να βγει ένα πιο άρτιο αποτέλεσμα στον αέρα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και από δω όσους ήταν στην παρέα μας από τις 11 έως τη 1 το μεσημέρι, αλλά και τους ανθρώπους του σταθμού Γρηγόρη και Μίλτο που απλόχερα μας δέχτηκαν στην οικογένεια τους.

παρακάτω μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή της Δευτέρας 12/1

.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected