Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Οπούντιος Μαρτίνου – “Έξωση” από το γήπεδο!

opountios_2014Αναβρασμός επικρατεί σήμερα στις τάξεις του Οπούντιου Μαρτίνου, της Λοκρικής ομάδας, που εκπροσωπεί επάξια φέτος τη Φθιώτιδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο λόγος είναι ότι η ομάδα δεν ολοκλήρωσε την προπόνησή της στο γήπεδο της Αταλάντης!

Όπως καταγγέλθηκε από τη Διοίκηση του Οπούντιου και συγκεκριμένα από τον πρόεδρο Μιχάλη Μπάτσο, κατά τη διάρκεια της προπόνησης παρουσιάστηκε στο γήπεδο ο υπεύθυνος του Δήμου για τις αθλητικές εγκαταστάσεις Γιάννης Χριστοφόρου και απαίτησε η ομάδα να αποχωρήσει από το χώρο!

Μετά από έντονο διάλογο η προπόνηση τελικά διεκόπη, παρά την υπόσχεση του Δημάρχου Νίκου Λιόλιου, που είχε διαβεβαιώσει τους ανθρώπους του Μαρτίνου ότι μπορούν να χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο γήπεδο, όσο υπάρχει πρόβλημα με τον αγωνιστικό χώρο του Μαρτίνου.

Μάλιστα οι διοικούντες του Μαρτίνου πέρα από το αρχικό ξάφνιασμα γι’ αυτή τη συμπεριφορά, απορούν με την αντιμετώπιση που έχουν από τη Δημοτική Αρχή, τη στιγμή που η ομάδα βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας κάνει πολύ σπουδαία παιχνίδια φέτος και μάλιστα τα περισσότερα από αυτά έγιναν παρουσία του Δημάρχου.
Θα περιμένουμε την επίσημη θέση της Δημοτικής Αρχής για το πρόβλημα που προέκυψε, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάτι άλλο που δημιούργησε το συγκεκριμένο επεισόδιο που δεν τιμά κανέναν.

Άλλωστε αυτή τη στιγμή η ομάδα χρειάζεται ηρεμία για να συνεχίσει την εντυπωσιακή πορεία της στο πρωτάθλημα.

*efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected