Κατηγορίες
Football League

Ηρακλής – Η FIFA ζήτησε αφαίρεση βαθμών!

images_podosfairo2012-13_ntanilopezΤελεσίδικη απόφαση της FIFA έχει φτάσει στα γραφεία της ΕΠΟ, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, το οποίο αναφέρει ότι δεν έχει πληρωθεί η οφειλή προς τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, Ντάνι Λόπεθ και η ποινή που προβλέπεται γι’ αυτό είναι αφαίρεση τριών βαθμών!

Αυτό δεν επηρεάζει την τύχη κάποιου από τους προσεχείς αγώνες του Γηραιού και το ματς με την ΑΕΛ θα γίνει κανονικά. Το ΔΣ της Football League έλαβε το σχετικό έγγραφο από την ΕΠΟ, αλλά αποφάσισε να δώσει παράταση 15 ημερών (έως το επόμενο ΔΣ) στον Ηρακλή μήπως μπορέσει να λύσει το θέμα άμεσα, να πληρώσει εκπρόθεσμα τον Ισπανό και να γλιτώσει την τιμωρία. Εξάλλου, το σχετικό θέμα ήταν εκτός ημερήσιας διάταξης, γι’ αυτό και θα συζητηθεί στο προσεχές συμβούλιο της διοργανώτριας.

Οι άνθρωποι του Ηρακλή υποστηρίζουν ότι έχουν διακανονίσει το χρέος, δηλαδή έχουν πληρώσει τον ποδοσφαιριστή και όχι έχουν και το παραστατικό της πληρωμής του. Μάλιστα, σημείωναν ότι FIFA θα πάρει πίσω την απόφασή της. Μένει να φανεί αν αυτό συμβεί, γιατί η πληρωμή είναι εκπρόθεσμη.

Σε παρόμοιες περιπτώσεις ομάδες δεν γλίτωσαν την αφαίρεση τριών βαθμών και το πιθανότερο είναι ο Ηρακλής να θέλει να τελειώσει την υπόθεση, γιατί το επόμενο στάδιο της ποινής, εφόσον δεν πληρωθεί ο παίκτης, προβλέπει αποβολή από το πρωτάθλημα…

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected