Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ισπανία – Τι να λέμε τώρα για αυτό το ματς…! (vid+photos)

1a6a3241276664967c9c62c84bd75eae_LΜε τον Φερνάντο Τόρες να κάνει μεγάλη εμφάνιση και να σκοράρει δις, η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε την ισοπαλία με 2-2 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» πανηγυρίζοντας την πρόκριση επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το πρώτο βήμα για την Ατλέτικο Μαδρίτης είχε γίνει πριν από μία εβδομάδα. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε επικράτησε 2-0 και έτσι έπρεπε να υπερασπιστεί το πλεονέκτημά της αυτό και στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Εκεί, έκανε την εμφάνισή του ο… παλιός Φερνάντο Τόρες ο οποίος με δύο γκολ βοήθησε την ομάδα του να πάρει την ισοπαλία με 2-2 και ταυτόχρονα την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Ονειρικό ξεκίνημα

Αν ήταν κάτι που θα ήθελε ο Ντιέγκο Σιμεόνε από το ματς, τότε αυτό σίγουρα θα ήταν ένα γρήγορο τέρμα που θα… τελείωνε πρόωρα την υπόθεση πρόκρισης. Αυτό έγινε πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα, όταν ο Γκρίτσμαν έκανε τη σέντρα και ο Τόρες με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ.

Κάπου εκεί ήρθε η αντίδραση από τη «βασίλισσα» η οποία ισοφάρισε στο 20’ με κεφαλιά του Σέρχιο Ράμος. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, έκλεισε την αντίπαλό της στα καρέ της χωρίς όμως να φτάσει στο δεύτερο τέρμα που θα έδινε περισσότερες ελπίδες για την πρόκριση.

περισσότερο ρεπορτάζ, βίντεο και φωτογραφίες στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected