Κατηγορίες
Αθλήματα

Σοφία Ράλλη – Βραβεύτηκε από τη Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

10923543_724906460941479_8137024978190902229_nΗ Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) απένειμε τις διακρίσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής στους 7 αθλητές και αθλήτριες της χιονοδρομίας που συμμετείχαν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Σότσι 2014.

Ανάμεσά τους και η δική μας Σοφία Ράλλη, η οποία κατατάχθηκε 38η στο Σλάλομ γυναικών και 58η στο γιγαντιαίο σλάλομ γυναικών. Αυτό έγινε κατά την διάρκεια της λαμπρής εκδήλωσης της ΕΟΕ, στην οποία βράβευσε αθλητές, προσωπικότητες, φορείς και ιδρύματα, για την προσφορά τους στον αθλητισμό και τον Ολυμπισμό, ενώ έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Εκτός από τη Σοφία Ράλλη, τιμήθηκαν ακόμη 6 αθλητές:

Απόστολος Αγγέλης (σκι αντοχής, ταχύτητα ελεύθερη τεχνική), Παναγιώτα Τσακίρη (σκι αντοχής, ταχύτητα ελεύθερη τεχνική), Νικόλας Πολυχρονίδης (άλμα σε μικρό και μεγάλα βατήρα), Αλέξανδρος Κεφάλας (σκέλετον), Κωνσταντίνος Συκαράς (αλπικό σκι, τεχνική – γιγαντιαία – υπεργιγαντιαία κατάβαση), Μασιμιλιάνο Βαλκαρέτζι (αλπικό σκι, τεχνική – γιγαντιαία – υπεργιγαντιαία κατάβαση)

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, το μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Λάμπης Νικολάου, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρος Κούβελος, το μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού και Εκπαίδευσης της ΔΟΕ Φράνκο Ασκάντι, οι βουλευτές Πύρρος Δήμας, Γιάννης Ιωαννίδης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής Γιώργος Φουντουλάκης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη, η ζωγράφος Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Υποτροφιών Ολυμπιακής Προετοιμασίας του Ιδρύματος Α. Γ. Λεβέντη, Χάρης Γ. Δαυίδ, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου Σωτήρης Τριανταφύλλου, μέλη της Ολομέλειας της ΕΟΕ, αθλητές, προπονητές και παράγοντες.

*naousanews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected