Football League - Μεταγραφές

Εθνικός Γαζώρου – Τρεις προσθήκες στην ομάδα του Κουκόλη!

kroustalelis-kornelatos-16830_610x400

Αποφασισμένη να δώσει με όσα όπλα παραπάνω μπορεί την μάχη της παραμονής δείχνει οΕθνικός Σερρών, καθώς οι μεταγραφές συνεχίζονται και έφτασαν τις επτά.

Συγκεκριμένα οι «πορτοκαλί» ήρθαν σε συμφωνία με τον Τρύφωνα Κρουσταλέλη (αριστερά στη φωτό) που έμεινε ελεύθερος από τον Πιερικό και τον Ανδρέα Κορνελάτο (δεξιά στη φωτό) που αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο 24χρονος αριστερός μπακ Τρύφων Κρουσταλέλης έχει παίξε στη β ομάδα της ΑΕΚ, στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, Αγροτικό Αστέρα, Διαγόρα Ρόδου, Απόλλωνα Σμύρνης και στον Πιερικό έχοντας περισσότερες από 100 συμμετοχές στις Εθνικές κατηγορίες. Ο παίκτης συμμετέχει εδώ και αρκετές ημέρες στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο 23χρονος αμυντικός χαφ Ανδρέας Κορνελάτος είχε 10 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο ο μεγάλος αριθμός παικτών στα χαφ δεν του εξσφάλιζε χρόνο συμμετοχής. Νωρίτερα έπαιζε στον Αστέρα Μαγούλας επί μία τριετία. Μάλιστα ο παίκτης την Παρασκευή αναμένεται στις Σέρρες για να υπογράψει το συμβόλαιο του και αν τρέξει δεν αποκλείεται να προλάβει να παίξει ακόμη και με τον Τύρναβο. Από ‘κει και πέρα στους Σερραίους θα συνεχίσει και ο Γιάννης Παπαϊώαννου καθώς η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον παίκτη. Ο 21χρονος επιθετικός που αγωνίζεται ως χαφ (δεξί, αριστερό) αλλά τα πηγαίνει εξίσου καλά και στη θέση του δεξιού μπακ, για την οποία και υπολογίζεται, ανήκε φέτος στο ρόστερ του Οικονόμου Τσαριτσάνης (Γ’ Εθνική) ενώ φόρεσε και τη φανέλα της ΑΕΛ την περσινή περίοδο στη Γ’ Εθνική.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν χρήσιμο ποδοσφαιριστή, με πολύ καλό σουτ και αποτελεσματικότητα στην επίθεση.

Επαγγελματίας ο Δούμτσιος

Η ανακοίνωση :

«Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της ΠΑΕ Σέρρες υπέγραψε  ο Κώστας Δούμτσιος που είναι γεννημένος το 1997 και αγωνίζεται στην ομάδα των Νέων. Ο νεαρός επιθετικός ξεχώρισε  με το ταλέντο που διαθέτει και έπεισε το τεχνικό επιτελείο να του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected