Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ImathiaSportsNews / Η συνεργασία με τη “NAC – Professional HD Services” ξεκινά στα Τρίκαλα!

Untitled-1Με το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της νέας χρονιάς εγκαινιάζεται η συνεργασία του ImathiaSportsNews με την NAC – Professional HD Services. 

Η NAC – Professional HD Services, δραστηριοποιείται στη δημιουργία οπτικοακουστικών παραγωγών. Εδρεύει στη Θεσσαλονίκη κι έχει στόχο τη δημιουργία εμπορικών, αλλά κυρίως ποιοτικών video που αφορούν στην κάλυψη ποδοσφαιρικών αγώνων κάθε επιπέδου σε πανελλήνιο επίπεδο.

Το ImathiaSportsNews γίνεται πλέον ο συνδετικός κρίκος της εν λόγω εταιρίας με τον νομό Ημαθίας και κατ’ επέκταση στους όμορους νομούς, δίνοντας τη δυνατότητα στους συλλόγους (πάντα με την ανάλογη αδειοδότηση από τις Ενώσεις ή τους ανάλογους φορείς) να καλύψουν με τον πιο επαγγελματικό τρόπο τους αγώνες τους, έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν εμπορικά στη συνέχεια το εν λόγω προϊόν.

trikala-naousa

Η πρώτη αναμέτρηση που θα καλυφθεί από τη NAC, σε συνεργασία με το ImathiaSportsNews, θα είναι αυτή ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και τον ΦΑΣ Νάουσα, το μεγάλο ντέρμπι κορυφής της 17ης αγωνιστικής. Ο αγώνας ξεκινά στις 15.00 στο Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων και η περιγραφή του αγώνα θα γίνει από τον αρχισυντάκτη της ιστοσελίδας, Αργύρη Τσιγγενόπουλο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected