Κατηγορίες
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ευρώπη – Όλες οι μέχρι στιγμής μεταγραφές

kentro

Τα σπουδαίο μεταγραφικό deal ολοκλήρωσε η Σάντερλαντ, με τις “μαύρες γάτες” να αποκτούν για τα επόμενα 3,5 χρόνια τον Τζερμέιν Ντεφόου.

Ο 32χρονος Άγγλος επιθετικός επιστρέφει έτσι στην Premier League μετά από την εμπειρία του στο MLS με την Τορόντο ενώ στο πλαίσιο αυτής της μετακίνησης ο Τζόζι Άλτιντορ ακολούθησε το ακριβώς αντίθετο δρομολόγιο.

Μετά από μία εξαιρετική παρουσία στο κροατικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ριέκα τον τελευταίο 1,5 χρόνο (42 συμμετοχές-37 γκολ), ο Αντρέι Κράμαριτς έκανε το μεγάλο άλμα παίρνοντας μεταγραφή στην Λέστερ.

Ο 23χρονος φορ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018 με τη νεοφώτιστη στην Premier League (επέλεξε τη φανέλα με το Νο 40) και φυσικά επιθυμία των διοικούντων τον σύλλογο είναι να τους βοηθήσει στην προσπάθεια για παραμονή μιας που είναι ουραγοί μετά από 21 αγωνιστικές.

“Οι άνθρωποι τους οποίους συνάντησα εδώ, αισθάνομαι πως ζουν για το ποδόσφαιρο. Πιστεύω πραγματικά ότι θα διασκεδάσω εδώ”, δήλωσε ο παίκτης κατά την παρουσίασή του στο King Power Stadium.

Μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν μεγάλο χρονικό διάστημα, Μίλαν και Έμπολι έδωσαν τελικά τα χέρια και ο Ρικάρντο Σαπονάρα επιστρέφει στην ομάδα της Τοσκάνης.

Όπως ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η Έμπολι απέκτησε με τη μορφή δανεισμού τον Ιταλό άσο μέχρι το τέλος της σεζόν ενώ έχει δικαίωμα αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι (τα ιταλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι το ποσό που καλείται να δώσει για να γίνει αυτό είναι 4.000.000 ευρώ).

Είμαστε υπερήφανοι που κλείσαμε τη συμφωνία με τη Μίλαν. Ο Ρικάρντο Σαπονάρα θα είναι αύριο στο Έμπολι για να δει το ματς με την Ίντερ και την Κυριακή θα ξεκινήσει προπονήσεις. Ποντάρουμε να τον έχουμε στη διάθεσή μας για τον αγώνα του Κυπέλλου Ιταλίας με τη Ρόμα.

Είμαι χαρούμενος για την επιστροφή του, στηριζόμαστε πολύ πάνω του, θα είναι σημαντικός στη μάχη της σωτηρίας. Τον ήθελαν πολλές ομάδες, και μερικές που ήταν ακόμα πιο δυνατές από εμάς οικονομικά. Κυριάρχησε η καρδιά και το δέσιμο του παίκτη με την ομάδα που τον ανέδειξε”, δήλωσε ο πρόεδρος της Έμπολι, Φαμπρίτσιο Κόρσι.

όλες οι μεταγραφές αναλυτικά, στο sport24.gr
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected