Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Μαγνησιακός 4-1

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2015Μεγάλη νίκη της γυναικείας ομάδας του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας με την αντίστοιχη ομάδα του Μαγνησιακού!

Η ομάδα του Λάζαρου Παπαδόπουλου ξεπέρασε γρήγορα το σοκ της ήττας από τις Άβαντες Χαλκίδας και με σκόρερ τις Κιουτάχιαλη, Μουρατίδου, Ντούσκα, Κωνσταντινίδου πήρε τη νίκη, που τη φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας στη Β Εθνική Γυναικών. Δείτε σε λίγο το ρεπορτάζ της αναμέτρησης…

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν τον αγώνα με επιθετική διάθεση με τη μπάλα να βρίσκεται συνεχώς πάνω κάτω στις δυο περιοχές, με πολλές αντίστοιχες φάσεις. Το πρώτο τέρμα για τον Αγροτικό Αστέρα ήρθε από την Μουρατίδου στο 35′ με ωραίο πλασέ μέσα από  την περιοχή. Συνέχεια με την  Κωνσταντινίδου, στο 40’, μετά από αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων, εκμεταλλεύτηκε το λάθος και παρόλο που ήταν πεσμένη στο έδαφος, κατάφερε και πλάσαρε την Φέγγερ κάνοντας το 2 – 0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου τα κορίτσια του Λάζαρου Παπαδόπουλου  μπήκαν επιθετικά και πίεζαν συνεχώς ψηλά για την επίτευξη περισσοτέρων τερμάτων. Η επιθετική διάθεση καρποφόρησε στο 60’ , με δυνατό σουτ της Κιουτάχιαλη έξω από την περιοχή, η οποία σημάδεψε στο «παραθυράκι», αφού προηγούμενος χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην επόμενη φάση και συγκεκριμένα στο 65′, μετά από ωραίο συνδυασμό των παικτριών του Αστέρα στην αντίπαλη περιοχή, έγινε αποδέκτης της μπάλας η Ντούσκα και με αριστερό δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι, δεν άφησε περιθώρια στην τερματοφύλακα και έκανε το  4 – 0.

Μετά την επίτευξη των τεσσάρων τερμάτων η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, έριξε ρυθμούς. Η μείωση του σκορ ήρθε από εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τη Sela στο 75’, μετά από ανατροπή της ίδιας από την Τσαγκαλίδου μέσα στην περιοχή.

Μέχρι τη λήξη του αγώνα η φιλοξενούμενη ομάδα είχε δοκάρι με τη Sela από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στις δυο ομάδες ακυρώθηκε από ένα τέρμα ως οφσαϊντ.

Συνθέσεις

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Λάζαρος Παπαδόπουλος): Ψωμιάδου, Στρίμπα, Σκανδάλη, Φεϊμ, Κιουτάχιαλη (93’ Πιστοφίδου), Μουρατίδου, Τσαγκαλίδου, Κωνσταντινίδου, Ντούσκα, Παπαδοπούλου, Κασιανίδου (92’ Δεληγιαννίδου)

MΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ (Θωμάς Κατσαμόρας): Φέγγερ, Μεγαγιάννη,  Καλαπαναγιώτου, Κοσμοπούλου, Ντοκούζη, Μανιαδάκη (79’ Γιάμαλη), Sela, Ξάνθη, Πέιση (46’ Καλουδάκη), Δερβενιώτη, Παπαχρήστου (64’ Καραγκιοζοπούλου)


*Μετά τη λήξη του αγώνα όλα τα κορίτσια του Αγροτικού Αστέρα μαζεύτηκαν στο κέντρο του γηπέδου και αφιέρωσαν τη σημερινή νίκη στον Πρόεδρο της ομάδας Αθανάσιο Ταραλά, για την ονομαστική του εορτή

*Η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα ευχαριστεί τον γιατρό του αγώνα κ. Χατζηαθανασίου Τηλέμαχο, για τις πολύτιμες υπηρεσίες που παρείχε, διότι κλήθηκε την τελευταία στιγμή εκτάκτως, λόγω κολλήματος του ορισθέντα γιατρού.

*agrotikos-asteras.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected