Κατηγορίες
Super League 1

ΠΑΣ Γιάννινα – Πανθρακικός (2-2) Ο ένας έβαζε, ο άλλος απαντούσε!

5e3df5a3df2f6835de6c944e0dad3dab_LΟ Πανθρακικός κατάφερε να πάρει βαθμό (2-2) στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Κάσες να σκοράρει στο 84’ και να δίνει στην ομάδα του την ισοπαλία – Δυο γκολ ο Μανιάς για τους γηπεδούχους, ο Χασομέρης την πρώτη ισοφάριση

Ένα εντυπωσιακό ματς, παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο και τη συνεχή βροχή στους «Ζωσιμάδες», έγινε ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον Πανθρακικό με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2 και να παίρνουν από έναν βαθμό. Δυο φορές η ομάδα του Πετράκη πήρε το προβάδισμα, ισάριθμες απάντησε αυτή του Ρόκα ενώ το πλέον εντυπωσιακό ήταν το γεγονός ότι οι 22 ποδοσφαιριστές πρόσφεραν καλό θέαμα, παρά τις αντίξοες συνθήκες.

Το 2-2, που διαμορφώθηκε με τα γκολ του Μανιά για τον ΠΑΣ και των Χασομέρη, Κάσες για τον Πανθρακικό, έδωσε από έναν βαθμό στις δυο ομάδες με ΠΑΣ Γιάννινα να φτάνει στους 27 και την 8η θέση και τον Πανθρακικό να ανεβαίνει στους 18 και τη 14η θέση της βαθμολογίας.

Μανιάς επί 2 κι ισάριθμες απαντήσεις!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα άρχισε πιο ορεξάτος το ματς και απείλησε τον Πανθρακικό, με τον Τσάβες να είναι ο κινητήριος μοχλός αλλά τον Μανιά να παίρνει τον ρλόλο το εκτελεστή και να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του Γιάννη Πετράκη στο 10′ της αναμέτρησης. Ο Πανθρακικός προσπαθούσε με Ντιγκινί και Ίγκορ να απαντήσει, αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ κι ο ΠΑΣ είχε τις ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα όμως τις σπατάλησε.

περισσότερο ρεπορτάζ στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected