Ποδόσφαιρο

Ποδόσφαιρο – Η γκάφα ολκής του πορτιέρο στο Περού και το απίστευτο τέρμα του Φαμπιάν! (vids)

e51f258fe095d3f45ce4be8dcfb0bf28_LΜία μικρή … παρηγοριά στον Μανώλη Στεφανάκο  για το πάθημα του  στο πρόσφατο ματς με την ΟΦΗ προσέφερε ένα αυτογκόλ που  σημειώθηκε στο πρωτάθλημα της Λατινικής Αμερικής για ομάδες κάτω των 20 που διεξάγεται στην Ουρουγουάη.

Αν ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού  αισθάνεται μεγάλη ντροπή για το  αυτογκόλ του καταλογίστηκε σε βάρος του  Δημήτρη Κουτρουμάνου σ στο προαναφερθέν ματς  της Super League την περασμένη εβδομάδα στο Αγρίνιο ( με το οποίο προηγήθηκαν οι Κρητικοί πριν γίνει η ανατροπή από την ομάδα του Μάκη Χάβου) ο ομόλογος του της εθνικής ομάδας του Περού κατόρθωσε να φθάσει σε ακόμα πιο …εντυπωσιακή γκάφα με ανάλογο αποτέλεσμα.

Πιο συγκεκριμένα ήταν το 23ο λεπτό της αναμέτρησης του αγώνα κόντρα στην αντίστοιχη της Αργεντινής όταν σε σέντρα των «αλμπισελέστε» ο αμυντικός του Περού Ρομέρο γύρισε με το στήθος την μπάλα  στον γκολκίπερ της ομάδας του Ντανιέλ Πριέτο που  όμως δίχως καν να πιέζεται  απέτυχε να κάνει κοντρόλ και την άφησε να περάσει τη γραμμή της εστίας του για το 1-0 υπέρ των αντιπάλων.

Ενδεικτικό του μεγέθους του κατορθώματος του Περουβιανού γκολκίπερ το γεγονός ότι ο συμπαίκτης που του γύρισε την μπάλα είχε ήδη στραφεί προς την άλλη πλευρά για  να είναι… ενεργός στην επόμενη φάση του αγώνα. Όμως σαν άκουσε  … φασαρία πίσω του  και στράφηκε προς την εστία της ομάδας του αυτό που αντίκρισε τον ανάγκασε να τραβήξει τα μαλλιά του από την απόγνωση.

Και σα να μην έφθανε αυτό  μόλις τρία λεπτά αργότερα   το Περού δέχθηκε και 2ο …αυτογκόλ με δράστη τούτη τη φορά τον  Μπράιαν Μπερναόλα Ακόστα  για να γνωρίσει τελικά τη συντριβή 2-6 από τους Αργεντίνους.

πηγή

Το καλύτερο μακράν γκολ της 2ης αγωνιστικής  του πρωταθλήματος Κλαουσούρα στο Μεξικό και ένα από τα πλέον εντυπωσιακά μέσα στο 2015 διεθνώς σημείωσε ο  Μάρκο Φαμπιάν.

Ο   25χρονος μέσος που έγινε παγκόσμια γνωστός με την τρομερή γκολάρα την οποία είχε σημειώσει πριν από λίγα χρόνια κόντρα στην Μπαρτσελόνα ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την Γουαδαλαχάρα στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης  με την Πουμάς με εξαιρετική βολίδα που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Αλφρέδο Σαντιβάλ Μεδίνα.

Οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 με τον Άνχελ Ρέινα έξι λεπτά πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους για μειώσει για το τελικό 2-1 για την Πουμάς ο  Έντγκαρ Ερέρα  στο 84’.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected