Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τρίκαλα – Ακόμη πιο δυνατά με Ζυγκερίδη!

zigeridis1-822x512_610x400Σε ακόμη μια μεταγραφή προχώρησε ο ΑΟ Τρίκαλα καθώς τα «κυανέρυθρα» θα φορέσει ο Χρήστος Ζυγκερίδης. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός που αγωνιζόταν στην Football League, έχοντας 8 συμμετοχές και 1 γκολ με την ομάδα του Τυρνάβου (σ.σ καλύπτει κυρίως την δεξιά πτέρυγα), βρέθηκε στην σημερινή προπόνηση του ΑΟ Τρίκαλα και γυμνάστηκε για πρώτη φορά με τους νέους του συμπαίκτες.

«Είναι ευχάριστο που η ομάδα πέρασε πρώτη. Η ομάδα είναι καλή, πρέπει να είναι πρώτη, έχει καλούς παίκτες και υγεία και πιστεύω πως Κυριακή με Κυριακή θα είμαστε καλύτεροι» τόνισε αρχικά στο goaltrikala.gr ο Ζυγκερίδης ο οποίος σημείωσε παράλληλα: «Πρέπει να κερδίσουμε τώρα το ματς με τον Καραϊσκάκη για να παραμείνει η ομάδα πρώτη κάτι που θα μας βοηθήσει και στον ψυχολογικό τομέα. Εύχομαι να έχουμε πολλούς φιλάθλους στο πλευρό μας και να μας στηρίζουν σε όλα τα παιχνίδια».

Ο Ζυγκερίδης πλην του Τυρνάβου έχει αγωνιστεί σε Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας και Εθνικό Γαζώρου.

Από κει και πέρα στα της προπόνησης οι «κυανέρυθροι» ακολούθησαν χαλάρωμα, αύριο Τρίτη θα πάρουν ρεπό και θα επιστρέψουν σε ρυθμό προπονήσεων την Τετάρτη όπου και ουσιαστικά θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ντέρμπι κορυφής με τον Καραϊσκάκη (σ.σ την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected