Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Καστοριά – Παραιτήθηκε ο πρόεδρος!

oustabasides_610x400Εισακούστηκε η επιθυμία των παικτών της Καστοριάς, καθώς ο Ουσταμπασίδης παραιτήθηκε από τη θέση του Προέδρου. Ποιός αναλαμβάνει προσωρινά τα ηνία…

Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε στην ομάδα της Καστοριάς όσον αφορά στο διοικητικό κομμάτι. Μετά την κοινή δήλωση των παικτών της ακριτικής ομάδας περί αποχής από τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις εάν δεν αποχωρήσει ο Παναγιώτης Ουσταμπασίδης από την διοίκηση, φαίνεται ότι η απαίτηση τους έλαβε χώρα.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της mikriliga.com ο Παναγιώτης Ουσταμπασίδης εδώ και λίγη ώρα έχει παραιτηθεί από την θέση του προέδρου της Καστοριάς μετά και την λαϊκή κατακραυγή τόσο των παικτών όσο και των φιλάθλων που ζητούσαν το κεφάλι του επί …πίνακει.

Ο πρώην πρόεδρος της Καστοριάς υπέβαλλε την παραίτηση του στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ και η οποία έγινε δεκτή, ωστόσο θα παραμένει μέλος της διοίκησης.

Σύμφωνα με τις νέες ενδείξεις την ομάδα αναμένεται να “τρέξει” το πρώην μέλος του Δ.Σ.,Δημήτρης Αφεντούλης ο οποίος είχε παραιτηθεί στις 14 Ιανουαρίου από το Διοικητικό Συμβούλιο σε μια προσπάθεια του να σώσει ότι έχει απομείνει.

Ρεπορτάζ: Π. ΜΠΑΤΣΗΣ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected