Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα

Μεζεδοπωλείο – Ουζερί “Biela” / Ώρα Κυπέλλου για τη Βέροια, παρέα με τσιπουράκι και μεζέ!

Ένα πολύ σπουδαίο ματς σας προσφέρει απόψε το βράδυ το μεζεδοπωλείο – ουζερί Biela!  Ο Πανιώνιος υποδέχεται τη Βέροια (19:30, Onsports/OTE Sport 2) με τις δυο ομάδες να θέλουν το… πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

O αγαπημένος πλέον προορισμός στην πόλη της Βέροιας (Βουλγαροκτόνου 11 στον Προμηθέα) σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, σε έναν άνετο χώρο με εντυπωσιακές δημιουργίες και νοστιμιές της πλούσιας κουζίνας μας!

Η παρουσίαση της αναμέτρησης

Από θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα προέρχονται Πανιώνιος και Βέροια, οι οποίοι συγκρούονται στη Νέα Σμύρνη το απόγευμα της Τρίτης (19:30). Στόχος αμφότερων των… κυανέρυθρων, είναι να πάρουν προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στην Ημαθία και να κάνουν βήμα πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου, θεσμό στον οποίο δίνουν βαρύτητα.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει και αρκετά καλή παράδοση στο Κύπελλο, με δυο κατακτήσεις του τροπαίου. Στο ματς της Τρίτης (20/01), πάντως, αμφότερες οι ομάδες θα έχουν απουσίες ποδοσφαιριστών που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη φετινή σεζόν.

Με Βλάχο, χωρίς Ιμπαγάσα

Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την αναμέτρηση του κυπέλλου με τη Βέροια, που θα γίνει την Τρίτη στις 19:30. Μετά το τέλος της, ο προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης, ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία μετέχουν 20 ποδοσφαιριστές.

Ο Βαλεντίνος Βλάχος λαμβάνει για πρώτη φορά μέρος σε αποστολή του Ιστορικού, ενώ όπως έγινε γνωστό θα αγωνίζεται με την φανέλα με το νούμερο «37». Τα κακά νέα, ωστόσο, για τον Ουζουνίδη ήρθαν από το… μέτωπο του Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο «Κάνιο», εξετάστηκε το πρωί της Δευτέρας από τον πρόεδρο και γιατρό της ομάδας κ. Χρήστο Δάρα. Μετά τον υπέρηχο στον οποίο υποβλήθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, επιβεβαιώθηκε πως έχει θλάση πρώτου βαθμού. Θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 10 ημέρες.

Η αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου: Παπαδόπουλος, Καλογεράκης, Πάνος, Τασουλής, Αργυρόπουλος, Παντίδος, Μητρόπουλος, Οικονόμου, Σιώπης, Χατζηισαΐας, Βλάχος, Καθάριος, Μπούζας, Γκέζος, Γιάννου, Κολοβός, Μασούρας, Μπουμάλ, Φούντας, Κόρμπος.

Αρκετές αλλαγές ο Γκρανέρο

Η Βέροια ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο (20/1, 19.30) με τον Χοσέ Γκρανέρο να κάνει «λίφτινγκ» στην ομάδα του

Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να δώσει ανάσες σε βασικούς ποδοσφαιριστές. Γι’ αυτόν τον λόγο άφησε εκτός τους Βεργώνη, Μπεν, Καντιμοίρη, Αμαραντίδη και Μπαργκάν, ενώ δεν θα έχει στην διάθεσή του τον ανέτοιμο Βάσκες και τον τραυματία Καλί.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Δευτέρας (19/1), ο προπονητής της «Βασίλισσας του Βορρά» ανακοίνωσε την αποστολή: Βασιλειάδης, Τζινάρ, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Όστοϊτς, Καταλά, Μαλόν, Μπατιόν, Μπαλάφας, Βεργώνης, Άρτσε, Εσπάρθα, Ντόγος, Παυλίδης, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου, Καλτσάς και Κάμπορα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected