Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Πανιώνιος – Βέροια (2-1) Ισχνό προβάδισμα πρόκρισης

Αν και βρέθηκαν μόλις στο 2’ πίσω στο σκορ οι «κυανέρυθροι» με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να πάρουν τη νίκη που τους δίνει προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου

Μπορεί το ματς να ξεκίνησε ιδανικά για την Βέροια που κατάφερε στο 2ο λεπτό να ανοίξει το σκορ με τον Κάμπορα, αλλά ο Πανιώνιος βρήκε το σθένος να κάνει την ανατροπή και να πάρει εν τέλει τη νίκη με 2-1, έχοντας πλέον το ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου.

mesa copy copy copy copy

«Βασιλικός» αιφνιδιασμός

Με το… καλημέρα στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης η Βέροια άνοιξε το σκορ όταν οι παίκτες της έπαιξαν… βόλεϊ με κεφαλιές στην περιοχή και ο Κάμπος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ. Όπως ήταν φυσικό, το γκολ έδωσε άλλον «αέρα» στους παίκτες του Γκρανέρο, ενώ στον αντίποδα ο Πανιώνιος χρειάστηκε περίπου 20 λεπτά για να συνέλθει και να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο.

Οι φιλοξενούμενοι ήλεγχαν απόλυτα τον ρυθμό του ματς κι έχοντας δώσει χώρο στους γηπεδούχους έκαναν διαχείριση του αποτελέσματος χωρίς να ανησυχεί ο Τζινάρ. Ο Πανιώνιος από την άλλη έκανε αισθητή την παρουσία του επιθετικά μετά το 25’ με κύριους εκφραστές των επιθέσεών του τους Μπουμάλ, Μπούζα και Γιάννου χωρίς όμως να δημιουργήσουν την κλασική ευκαιρία. Έτσι, το 1-0 υπέρ της «βασίλισσας του Βορρά» έμεινε ως την ανάπαυλα χωρίς ουσιαστικά κάτι αξιόλογο πέραν του γκολ του Κάμπορα.

katw copy copy copy copy

«Κυανέρυθρη» ανατροπή

Η πίεση του Πανιωνίου συνεχίστηκε στο δεύτερο 45λεπτο καθώς οι παίκτες του Ουζουνίδη έδειχναν πλέον να… πατάνε καλύτερα στο γήπεδο, ενώ στον αντίποδα η Βέροια φάνηκε από τα πρώτα λεπτά πως δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα. Έτσι, ύστερα και από την διπλή αλλαγή στο 60’ ο Ουζουνίδης «φρέσκαρε» την μεσοεπιθετική του γραμμή και δεν άργησε να δει αποτελέσματα.

περισσότερο ρεπορτάζ και φωτογραφίες στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected