Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Με απόφαση Σαββουλίδη παρελθόν τέσσερις!

Savoulidis_610x400Εξελίξεις είχαμε στην ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών όπου ο πρόεδρος της, Κώστας Σαββουλίδης έλαβε ως εκβιαστική κίνηση την στάση τεσσάρων παικτών και αποφάσισε να τους τελειώσει από την ομάδα!

Ο λόγος για τους Αγτσίδη, Σάρρο, Μωυσιάδη και Γκιόρτση. Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές απαίτησαν συνάντηση με τον πρόεδρο και ζήτησαν αύξηση των χρημάτων που εισπράττουν από την ομάδα για να συνεχίσουν να παίρνουν μέρος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των “κυανόλευκων”.

Αυτό το γεγονός εκνεύρισε ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας των Γιαννιτσών κ. Σαββουλίδη που όπως δήλωσε οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές μέχρι και τον Ιανουάριο έλαβαν τα συμφωνηθέντα.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο πρόεδρος των Γιαννιτσών φανερά ενοχλημένος από την συμπεριφορά των παικτών και αφού έλαβε την στάση τους ως εκβιαστική απέναντι στην ομάδα αποφάσισε να τους… τελειώσει για φέτος από το ρόστερ της!

Έτσι οι ποδοσφαιριστές αυτοί δεν θα αγωνιστούν ξανά μέχρι το τέλος της σεζόν με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Η διοίκηση αναμένεται άμεσα να προβεί σε μεταγραφές για να συμπληρώσει το ρόστερ της.
Πηγή: matiespellas

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected