Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ρήγας Φεραίος – Ανακοίνωσε τρεις μεταγραφές

Gewrgantzis,Mplouxos,Siwmos_610x400Στην απόκτηση τριών παικτών προχώρησε ο Ρήγας Φεραίος, στην προσπάθειά του να ενισχυθεί για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος και με στόχο να παραμείνει άνετα στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Η ομάδα του Βελεστίνου απέκτησε τους Κώστα Γεωργαντζή, Χρήστο Μπλούχο και Αλέξανδρο Σιώμο, που μέχρι το τέλος της περιόδου θα φορέσουν τη φανέλα του Ρήγα. Και οι τρεις ήταν βασικά στελέχη της Κ20 της Νίκης που έκανε εξαιρετική πορεία στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, πριν φυσικά αποβληθεί από αυτό. Ο Γεωργαντζής γεννήθηκε το 1995 και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι είχε υπογράψει και επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ Νίκη.

Όσο για τους Μπλούχο και Σιώμο, έχουν γεννηθεί το 1996 και ο πρώτος είναι αριστερός οπισθοφύλακας, ενώ ο δεύτερος παίζει στην επίθεση. Οι τρεις ποδοσφαιριστές έδωσαν το «παρών» την Τετάρτη 22/1 στην προπόνηση του Ρήγα και γυμνάστηκαν με την υπόλοιπη ομάδα. Μόλις διευθετηθούν ορισμένες λεπτομέρειες θα γίνει και η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής τους από τον σύλλογο του Βελεστίνου.

*Εφημερίδα «Θεσσαλία»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected