Football League - Μεταγραφές

Χανιά – “Τρελάθηκε” ο πρόεδρος, πάει για το μπαμ με Σικαμπάλα!

Χωρίς τίτλοΟ πρόεδρος του ΑΟ Χανιά, Νίκος Κατσιγιάννης είχε αποκαλύψει πρόσφατα ότι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με μεσοεπιθετικό που αγωνίζεται στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Ποιος είναι ο «εκλεκτός», σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του flnews.gr; Ο Αιγύπτιος Σικαμπάλα, γνωστός από το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ την αγωνιστική περίοδο 2005-06!

Ο Μαχμούντ Αμπντέλ Ραζέκ Φαντλαλά όπως είναι το πλήρες όνομά του, μετά τον «Δικέφαλο του Βορρά» επέστρεψε στη Ζάμαλεκ της πατρίδας του και έπαιξε έως το 2012. Ακολούθησε η Αλγερία και η Αλ Βασλ (13 ματς, 4 γκολ) με τη μορφή δανεισμού, ξανά η Ζάμαλεκ και από τον Ιανουάριο του 2014 ανήκει στο ρόστερ της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Ωστόσο, εκεί έπαιξε μόνο με τη δεύτερη ομάδα, ενώ φέτος δεν μετρά καμία συμμετοχή με τους μεγάλους.

Σημειώνεται ότι ο 29χρονος (05/03/86) Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός από τον Σεπτέμβριο, οπότε μετέβη στην πατρίδα του για να παίξει με την εθνική ομαδα της χώρας του, δεν επέστρεψε στην Πορτογαλία, με τη Ζάμαλεκ να τον έχει στο στόχαστρό της και να αισιοδοξεί πως θα τον επανεντάξει στο ρόστερ της την επόμενη σεζόν.

Το συμβόλαιό του με την πορτογαλική ομάδα δείχνει απαγορευτικό και μένει να φανεί πώς θα καταφέρει ο ΑΟ Χανιά να τον πείσει να έρθει να αγωνιστεί στη Football League…

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected