Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας

Β Ερασιτεχνική – Το ImathiaSportsNews βραβεύει τον πρώτο σκόρερ!

me04Για ακόμη μία χρονιά, η τρίτη συνολικά (όσο δηλαδή βρίσκεται στον διαδικτυακό αέρα το imathiasportsnews.gr), η αγαπημένη σας ιστοσελίδα πρωτοπορεί! 

Από φέτος η Β Ερασιτεχνική έχει τον δικό της ξεχωριστό χώρο στην ιστοσελίδα μας, όπου οι αναγνώστες μπορούν να ενημερώνονται για τα στατιστικά της κατηγορίας, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται (δικαίως) στο ποιος θα αναδειχθεί πρώτος σκόρερ από τις 8 ομάδες που συμμετέχουν φέτος στο πρωτάθλημα.

Την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 ολοκληρώνεται η φετινή σεζόν και κατόπιν συμφωνίας των συνεργατών μας με χορηγό, ο πρώτος “μπόμπερ” της χρονιάς να βραβευτεί στα πλαίσια του 2ου All Star Game Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών που θα διεξαχθεί αμέσως μετά τη λήξη των πρωταθλημάτων.

Επομένως, η τελευταία αγωνιστική παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον ως προς το ποιος θα κόψει το νήμα, καθώς την πρώτη θέση μοιράζονται αυτή τη στιγμή οι Γατόπουλος (Νίκη Αγκαθιάς) και Καραμήτσος (ΑΕ Σχοινά) με 12 γκολ ενώ ακολουθεί κατά πόδας ο Γκριζαλιώτης του ΜΑΣ Βεργίνα με 11 τέρματα!

Ευχόμαστε στους τρεις ποδοσφαιριστές καλή επιτυχία την ερχόμενη Κυριακή και με ιδιαίτερη αγωνία αναμένουμε τον τελικό νικητή!

δείτε εδώ τον πίνακα των σκόρερς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected