Football League

Απόλλων Καλαμαριάς – ΑΕΛ (0-1) Έπαιξε όσο χρειαζόταν η ομάδα του Μουλόπουλου

Χωρίς τίτλοΕπαγγελματική νίκη με 1-0 για την ομάδα της Λάρισας απέναντι στον Απόλλωνα, στην Καλαμαριά.

Ιδανικό ξεκίνημα για την ΑΕΛ στον δεύτερο γύρο απέναντι στον Απόλλωνα 1926, χάρη σε ένα γκολ του Κώστα Νεμπεγλέρα στο 34ο λεπτό. Η ΑΕΛ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, το οποίο διατήρησε με σωστή λειτουργία στην άμυνα, δίχως να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Απόλλων δεν δημιούργησε ιδιαίτερους κινδύνους. Ίσα ίσα που περισσότερες ήταν οι καλές αντεπιθέσεις της ΑΕΛ, η οποία βέβαια δεν έφτασε σε δεύτερο γκολ που θα έδινε μεγαλύτερη ασφάλεια μέχρι το τέλος.

Ευκαιρίες έχασαν τόσο ο Μπόγιοβιτς στο 81ο λεπτό, όσο και ο Μπιλά σε μια κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι στο 86ο λεπτό. Από την άλλη ο Απόλλων απείλησε μόνο με δύο μακρινά σουτ του Καράμπελα και του Τσούτση που δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ.

Συνθέσεις

Απόλλων Καλαμαριάς : Βρονταράς, Γαλανόπουλος, Κουρούπης, Δήμου, Παπαστεριανός, Ακασού (46′ Νατσιόπουλος), Παναγιωτίδης, Τσούτσης, Καπετάνος (80′ Βαγγελόπουλος), Β. Παπαδόπουλος (54′ Καράμπελας), Αναστασίου.

ΑΕΛ : Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Νεμπεγλέρας, Μελισσάς, Πινδώνης, Σουάνης (72′ Ελιομάρ), Μπόγιοβιτς (85′ Γκούρτσας), Γιάντσης (64′ Μπιλά).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected