Κατηγορίες
Football League

Αιγινιακός – Εθνικός Σερρών (2-0) Κυνηγόπουλος για μεγάλα πράγματα!

Χωρίς τίτλοΟ Αιγινιακός νίκησε 2-0 τον Εθνικό Σερρών και επέστρεψε στις νίκες με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Κυνηγόπουλο.

Με δύο προσωπικά τέρματα του νεαρού παίκτη, οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις νίκες έπειτα από επτά ματς όπου μετρούσαν τέσσερις ήττες και τρεις ισοπαλίες. Επικράτησαν 2-0 του Εθνικού Σερρών, που παρέμεινε στην προτελευταία θέση.Ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ήταν ο Αιγινιακός, που δεν απειλήθηκε καθόλου. Απεναντίας, σκόραρε στο 22’ με σουτ του Κυνηγόπουλου και είχε την ευκαιρία να σημειώσει ακόμη ένα τέρμα με τον ίδιο παίκτη ένα λεπτό αργότερα, όμως το σουτ του έφυγε ελάχιστα άουτ. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίσθηκαν  με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς και δεν φάνηκαν επιθετικά στο πρώτο μέρος.

Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο 45άλεπτο. Ο Αιγινιακός είχε την καθολική υπεροχή. Φάνηκε επιθετικά στο 49’ όταν ο Λιόλιος έπιασε την καρφωτή κεφαλιά, η μπάλα όμως κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κραβαρίτη.  Το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων ήρθε στο 68’ και πάλι με σκόρερ τον Κυνηγόπουλο. Ο νεαρός άσος πήρε την ασίστ από τον Γουέλκαμ και με πλασέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και «κλείδωσε» το παιχνίδι για τον Αιγινιακό (2-0).

Από το 75’ ο Εθνικός Σερρών αγωνιζόταν με 10 παίκτες, διότι είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές και δεν είχε δικαίωμα για άλλη.

Συνθέσεις

Αιγινιακός : Τόλιος, Λιόλιος, Μπερτέν, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο (48′ Πολύζος), Ζούρκος (75′ Μπάρος), Πέντα, Ρίκκα, Κυνηγόπουλος (83′ Αντρέ), Γουέλκαμ.

Εθνικός Σερρών : Κραβαρίτης, Κωφοκώτσιος, Δέντσας, Κορνελάτος (60′ Κρουσταλέλης), Ναστέφσκι (70′ Κρεββατάς), Κουκόλης, Μαρίνου, Σαββίδης, Μερεσιώτης, Κοντσίδης, Λαζαρίδης (46′ Τσιλούλης).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected