Κατηγορίες
Football League

ΑΕΚ – Παναιγιάλειος (3-0) Χωρίς λύσεις η ομάδα του Νίκου Τζημογιάννη

0a071d975203229ea809185d08e8fd69_LΜε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αραβίδη που πέτυχε και τα 3 τέρματα του αγώνα, η Ένωση πήρε άνετα το τρίποντο – Διεκόπη στα πρώτα του λεπτά το ματς λόγω χαλαζόπτωσης

Χωρίς τον… καιρό υπολόγιζαν ΑΕΚ και Παναιγιάλειος στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ καθώς η έντονη βροχόπτωση αλλά και το χαλάζι που έπεσε ανάγκασε τον διαιτητή Καραλιόλιο να διακόψει για περίπου 5 λεπτά το παιχνίδι. Όταν το ματς ξανάρχισε η Ένωση ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα κατάφερε να πάρει ακόμη μια νίκη με 3-0.

Πολλή βροχή, λίγη μπάλα

Μετά το 10’ που… επέτρεψε ο καιρός να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι οι παίκτες της ΑΕΚ πήραν τον έλεγχο του αγώνα έχοντας την κατοχή της μπάλας, αλλά ο Παναιγιάλειος ήταν αυτός που έφτασε κοντά στο γκολ στο 11’ με τον Μίλιεβιτς να σουτάρει άουτ και στο 16’ με τον Ανέστη να λέει «όχι» στον Σεχολάρι. Από κει κι έπειτα οι γηπεδούχοι περιόρισαν τους παίκτες του Γκουτσίδη στο μισό γήπεδο και προσπαθούσαν από τα πλάγια και κυρίως από αριστερά να διασπάσουν την άμυνά τους με προσπάθειες των Μάνταλου και Μπαρμπόσα.

Όμως η άμυνα των «μελανόλευκων» ήταν καλά στημένη και είχε κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Αθανασόπουλου αφήνοντας την Ένωση με μια… φλύαρη υπεροχή. Χωρίς κάτι αξιόλογο λοιπόν το ματς έφτασε στο 40’ όταν από ένα στημένο (φάουλ του Μάνταλου) βρέθηκε η λύση για την ΑΕΚ καθώς ο Αραβίδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι, με τον Πλατέλλα να στέκεται άτυχος στο σουτ που έκανε στο 45’+1’.

Στο… ίδιο έργο θεατές

Χωρίς να αλλάξει τίποτα ακριβώς κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο. Η ΑΕΚ διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα έχοντας περιορίσει τον Παναιγιάλειο στο μισό γήπεδο που πλέον δεν έδειχνε να έχει τις αντοχές να κυνηγήσει τις αντεπιθέσεις, ενώ δύσκολα κρατούσε πλέον και την μπάλα. Έτσι, η πίεση των γηπεδούχων εντεινόταν όσο περνούσαν τα λεπτά και όλα έδειχναν πως το γκολ ήταν απλά θέμα χρόνου.

Έτσι, στο 65’ ο Μπαρμπόσα έκανε το σέντρα και ο Αραβίδης «χτυπώντας» ξανά με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0. Με τον «αέρα» των δυο τερμάτων η Ένωση πατούσε πιο σίγουρα στο ματς, ενώ στον αντίποδα οι παίκτες του Γκουτσίδη πέρασαν ελάχιστες φορές τη σέντρα χωρίς να γίνουν απειλητική για την εστία του Ανέστη που στο δεύτερο 45λεπτο είχε ουσιαστικά ρόλο «θεατή». Οι «κιτρινόμαυροι» όμως δεν σταμάτησαν στα δυο γκολ καθώς κατάφεραν να πετύχουν ένα ακόμη γκολ με τον Αραβίδη να κλείνει με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία του στο ματς πετυχαίνοντας χατ τρικ στο 86’ ύστερα από μπαλιά του Γροντή από αριστερά, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Συνθέσεις

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Σοϊλέδης (72′ Γροντής), Λαμπρόπουλος, Σαρρής, Γιόχανσον, Ανάκογλου (78′ Ρόβας), Πλατέλλας, Μπαρμπόσα (83′ Μπρέσεβιτς), Μάνταλος, Αραβίδης

Παναιγιάλειος (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Αθανασόπουλος, Σπίνουλας, Τζημογιάννης, Ιωάννου, Γκοτσούλιας, Ρουμπουλάκου, Μίλιεβιτς (70′ Ντος Σάντος), Νάστος (65′ Καμινιώτης), Σεχολάρι (79′ Φουρτάδο), Σκαρτσίλας, Μπούνας

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected