Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ακαδημίες Ημαθίας

Ακαδημία Βέροιας – Ενημερωτικό δελτίο

ακαδημια βεροιαςΤμήματα υποδομής

Με την Ακαδημία Μελίκης αγωνίστηκε το Σάββατο η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας στο ΔΑΚ Βέροιας. Την επόμενη Κυριακή  1/2 οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας αγωνίζονται στο Λαζοχώρι με τον Μακεδόνα.

Στάσεις και Γραφεία του Συλλόγου: 9.30’ π.μ.
Γήπεδο Λαζοχωρίου: 10.00’ π.μ.
Ώρα έναρξης αγώνα: 10.30’ π.μ.
Επιστροφή 13.00’ μ.μ.

Τμήμα παιδικό

Το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Βέροιας αγωνίστηκε  το Σάββατο 24/1 με τον Ολυμπιακό Νάουσας, όπου και επικράτησε με σκορ 5-1. 

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας – Ολυμπιακός Νάουσας : 5-1

Σύνθεση Ακαδημίας:     Χατζηπαναγιωτίδης, Ταρατσίδης, Απαζίδης, Μούτσα, Παπουλίδης, Μπούγκαρτσιτς,  Μπρανιώτης, Σάρκα, (41’ Κωστογλίδης), Σοφιανίδης, Ντινόπουλος, (70’ Μπόλος),  Παπουλίδης Κ.,  75’ Παραστατίδης.

Το Σάββατο 31-1 σύμφωνα με το πρόγραμμα οι παίδες της Ακαδημίας Βέροιας έχουν ρεπό, ωστόσο θα πραγματοποιηθεί κάποιο φιλικό παιχνίδι, που θα ανακοινωθεί τις επίμενες ημέρες.

1) Λόγω των οδικών έργων που συνεχίζονται στην οδό Βενιζέλου και αυτή την εβδομάδα η διαδρομή του λεωφορείου θα παραμείνει από την οδό Ανοίξεως.

2) Την Τετάρτη 28/1, σε περίπτωση κακοκαιρίας, οι αθλητές των τμημάτων υποδομής θα παρακολουθήσουν τον αγώνα Βέροιας – Πανιωνίου. Το ραντεβού στις στάσεις είναι την ίδια ώρα.

Για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Σίμπου Σοφία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected