Α ΕΠΣ Ημαθίας - Ακαδημίες Ημαθίας

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Έναρξη Σχολής Τερματοφυλάκων Ποδοσφαίρου

FullSizeRenderΤο Δ. Σ. του ποδοσφαιρικού αθλητικού συλλόγου ‘’ΠΑΟΚ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ’’ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη Σχολής Τερματοφυλάκων Ποδοσφαίρου υπό τη διεύθυνση  και  καθοδήγηση του προπονητή Θεόδωρου Γκίτκου.

Σκοπός της Σχολής είναι η μύηση, εκπαίδευση και προπόνηση των νεαρών αθλητών στις απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες της θέσης του Τερματοφύλακα. Το εφαρμοζόμενο προπονητικό πρόγραμμα σπουδών είναι υποδειγματικό και έχει στόχο μέσα από σύγχρονες μεθόδους και διαδικασίες να μεταδώσει σωστά τα τεχνικοτακτικά στοιχεία του Τερματοφύλακα, με ορθές κατευθύνσεις και τεκμηριωμένες παρεμβάσεις,  στους εκκολαπτόμενους αλλά και στους μεγαλύτερους ηλικιακά τερματοφύλακες.

Η Σχολή Τερματοφυλάκων θα δέχεται παιδιά γεννημένα από το 2007 και μεγαλύτερους. Δικαίωμα συμμετοχής στα μαθήματα και στις προπονήσεις  έχουν οι αθλητές που ανήκουν ήδη στα Αναπτυξιακά Τμήματα Υποδομής της σχολής ποδοσφαίρου  του ΠΑΟΚ Κουλούρας, αλλά και αθλητές – Τερματοφύλακες ακαδημιών ποδοσφαίρου, ερασιτεχνικών ομάδων, υποδομών επαγγελματικών ομάδων και σε επαγγελματίες. Οι προπονήσεις της Σχολής Τερματοφυλάκων θα διεξάγονται καθημερινά στο αθλητικό κέντρο Κουλούρας από τις  14:00 – 20:00. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να  επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες καθημερινά από 14:00 – 20:00 στο τηλέφωνο 2331097000 (αθλητικό κέντρο Κουλούρας) όπως και στα τηλέφωνα 6974746094 Γκίτκος Θεόδωρος – Προπονητής  και 6976339399 Γιοβανόπουλος Μανώλης – Τεχνικός Διευθυντής.

FullSizeRender (1)

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΚΙΤΚΟΥ

Ο Θεόδωρος Γκίτκος είναι 41 ετών, έγγαμος και πατέρας δυο (2) παιδιών. Η ποδοσφαιρική του παρουσία των 24 ετών είναι πλούσια σε δράση και συγκινήσεις. Αγωνίστηκε για 400 φορές (εκ των οποίων 3 παιχνίδια στο κύππελο UEFA), από τη θέση του Τερματοφύλακα σε πολλούς επαγγελματικούς συλλόγους Α΄ και Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Συγκεκριμένα αγωνίστηκε στην ΑΕ Ποντίων  Βέροιας , στον  Ιωνικό, στα Γιάννενα, στον ΑΡΗ, στην Κέρκυρα, στη Νίκη Βόλου, στον Εθνικό Αστέρα και στον Ολυμπιακό Βόλου. Από το Σεπτέμβριο του 2014 εργάζεται ως προπονητής – εκπαιδευτής Τερματοφυλάκων στα αναπτυξιακά τμήματα υποδομής της Σχολής ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ.

Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ  ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected