Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Τελευταία αγωνιστική πρώτου γύρου με ματς…φωτιά!

58d1f08e078fdc8ad25c6bb36a9862a9_LΦουλ δράση έχει σήμερα στη Γ’ Εθνική, μετά την ξεκούραση της Κυριακής λόγω εκλογών, καθώς διεξάγεται η 15η αγωνιστική, με πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Αναλυτικά:

Στον 1ο όμιλο, τα φώτα πέφτουν στη Δράμα, όπου η Δόξα υποδέχεται τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό, με τα «λιοντάρια» να θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή. Ο Άρης φιλοξενεί τον Ορφέα Ελευθερούπολης, ενώ η Καβάλα δοκιμάζεται στην Καστοριά. Ο Καμπανιακός αντιμετωπίζει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ενώ ο Εθνικός Αγιονερίου κοντράρεται με τον Έβρο Σουφλίου. Ο Ηρακλής Αμπελοκήπων θέλει τη νίκη απέναντι στη Θύελλα Φιλώτα, ενώ ο Άρης Ακροποτάμου διασταυρώνει τα ξίφη του απέναντι στον Απόλλωνα Αρναίας. Τέλος, το θετικό αποτέλεσμα αναζητούν Αναγέννηση Γιαννιτσών και  Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου

Στον 2ο όμιλο, τα Τρίκαλα καλούνται να δείξουν πως μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης. Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης υποδέχεται τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ενώ ο Θεσπρωτός θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Ρήγα Φεραίο. Ο Δωτιεάς Αγιάς θέλει να διευρύνει το αήττητο σερί του απέναντι στον Οπούντιο Μαρτίνου, ενώ το Μακροχώρι φιλοξενεί την Κοζάνη. Τέλος, ο Πύρασος κοντράρεται με τον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου

Στον 3ο όμιλο, ο Παναργειακός δοκιμάζεται εκτός έδρας στο Λουτράκι, ενώ ο Αιολικός φιλοξενεί τη Δόξα Μανωλάδας. Ο Πανελευσινιακός θέλει να πλησιάσει στην κορυφή με νίκη απέναντι στον Βύζαντα Μεγάρων, ενώ η Καλαμάτα υποδέχεται τον Παναρκαδικό. Ο Μανδραϊκός κοντράρεται με τον Αστέρα Μαγούλας, σε ένα ντέρμπι της Δυτικής Αττικής, ενώ ο Ερμής Κιβερίου αντιμετωπίζει τον Ζακυνθιακό.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου

Στον 4ο όμιλο, ο Κισσαμικός κοντράρεται με τον ΑΟ Γλυφάδας, ενώ ο Ιωνικός στις 18:00 αντιμετωπίζει την Τριγλία Ραφήνας. Η Κηφισιά φιλοξενεί τον Εθνικό, ενώ ο Ηλυσιακός αγωνίζεται με τη Νέα Ιωνία. Ο Γιούχτας υποδέχεται τον Αστέρα Βάρης, ενώ ο Ηρόδοτος χρειάζεται τη νίκη απέναντι στην Αναγέννηση Ιεράπετρας. Τέλος, ο ΠΑΟ Κρουσώνα θέλει συνέχεια στο θετικό σερί του απέναντι στον Ατρόμητο Πειραιά.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected