Κατηγορίες
Μικτές Ημαθίας

Πανηγυρικά Πρωταθλήτρια η Μικτή Νέων της Ημαθίας!

+ε+β+γ+ν+Ω +ζ+Χ+σ+ζ.Η Μικτή Νέων της Ημαθίας, μια αγωνιστική πριν το φινάλε του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υποδομών της ΕΠΟ, σημείωσε ακόμα μια σπουδαία επιτυχία στην ιστορία της, κατακτώντας για ακόμα μια χρονιά, το Πρωτάθλημα Μικτών Ομάδων στον 3ο  όμιλο, κερδίζοντας εύκολα όπως δείχνει και το τελικό αποτέλεσμα την αντίστοιχη ομάδα της Φλώρινας με τέρματα 5-0.

Αξίζει να σημειωθεί πως το αγωνιστικό ενδιαφέρον ήταν μονόπλευρο, αφού για την νίκη καιγόταν οι γηπεδούχοι της Ημαθίας, ώστε να εξασφαλίσουν τον τίτλο του πρωταθλητή. Οι αντίπαλοι παίζοντας περισσότερο παιχνίδι τακτικής, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο δίνοντας χώρο στους αντιπάλους, προσπάθησαν να αποσπάσουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα, αλλά βρήκαν απέναντί τους μια πολύ καλά στημένη ομάδα, που είχε υπομονή στο παιχνίδι της, που έβγαζε πολλούς αυτοματισμούς και έφθανε εύκολα στην εστία και μοιραία  ηττήθηκαν.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το πρωτάθλημα αυτό έχει να κάνει και με επιλογή των καλύτερων αθλητών που θα επανδρώσουν στη συνέχεια τις Περιφέρειες και τις Ζώνες και πιθανόν κάποιοι να κληθούν στις Εθνικές ομάδες, κάτι που προδίκαζε εκ των προτέρων ότι θα βλέπαμε ένα καλό παιχνίδι, με τους παίκτες των δυο ομάδων να προσπαθούν σε τελική ανάλυση να πείσουν τους υπεύθυνους, έστω και την τελευταία στιγμή, ότι αξίζουν μια θέση στην επόμενη φάση.

ΝΕΟΙ: ΗΜΑΘΙΑ-ΦΛΩΡΙΝΑ 5-0

Η Μικτή Νέων Ημαθίας, πραγματοποιώντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση, κατάφερε να φθάσει δίκαια και επάξια στην νίκη και στην κατάκτηση της πρώτης θέσης. Άλλωστε το τελικό 5-0 μεταφράζεται στην ανωτερότητα της των παικτών της γηπεδούχου ομάδας, αλλά και στην συλλογική δουλειά που γίνεται εδώ και έξι χρόνια, τόσο από την Διοίκηση της ΕΠΣΗ, όσο και από τον Προπονητή της Μικτής Ημαθίας Αντώνη Λυμούση, που αξίζει να σημειωθεί ότι θα εκπροσωπήσει τον Νομό μας στην Β’ φάση, έχοντας την ευθύνη κοουτσαρίσματος της  ομάδας της 3ης Περιφέρειας, για τις επιλογές της οποίας υπεύθυνος είναι ο Περιφερειακός προπονητής σε συνεργασία με τους προπονητές των Ενώσεων.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου, που βρέθηκαν στις κερκίδες, έζησαν από κοντά όλες αυτές τις συγκινήσεις που προσφέρει ιδιαίτερα το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας, με τα επιλεγμένα παιδιά των Μικτών ομάδων και στο τέλος χειροκρότησαν και τις 2 ομάδες, πολύ δε περισσότερο τους πρωταθλητές, που με την εμφάνιση αλλά και παρουσία τους, έδειξαν πως δίκαια συγκαταλέγονται στις ΕΛΙΤ του Πρωταθλήματος.

Για την ιστορία τα τέρματα της Πρωταθλήτριας ΜΙΚΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ πέτυχαν οι  Χουσείνογλου (8΄ και 75’), Ιωάννου (11΄και 58΄)  και Τσιότρας (86’ πεν.).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΕΟΙ ΗΜΑΘΙΑΣ (Λυμούσης Αντ.) Τσιμόπουλος, Ρηγόπουλος (46’ Γιοβανόπουλος), Τσιότρας, Χαραλαμπίδης, Λύτης, Πέϊος, Ντουμάνης, Μελιόπουλος (61’ Στυλίδης), ΜΧουσεϊνογλου, Ιωάννου, Μπεκιαρίδης (68’ Τσέλιος).

ΝΕΟΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ  (Κεχαγιάς Βασ.) Κούσιας, Λούγκας, Ταφίλης, Τσιτσής, Αποστολίδης (17’ λτ Γαζέας), Σταύρου, Τσώτσος, Γκούλος, Γκατζόπουλος (60’ Δημητριάδης), Παπαγεωργίου, Δεληναούμ (79’ Μπαρδάκας).

Η νίκη των Ημαθιωτών πανηγυρίστηκε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του παιχνιδιού, με τον ενωσιακό προπονητή  Αντώνη Λυμούση (φωτο) φανερά συγκινημένος αλλά και συγχρόνως ικανοποιημένος από την φετινή πορεία των Μικτών ομάδων και ιδίως της πρωταθλήτριας ομάδος των ΝΕΩΝ να δηλώνει:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Το φετινό Πρωτάθλημα των Μικτών ομάδων ήταν πολύ συναρπαστικό  και είμαι πολύ ευτυχής και ικανοποιημένος, που καταφέραμε για μια ακόμη φορά στην εξάχρονη θητεία μου στην ΕΠΣΗ, να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα Μικτών ομάδων στην κατηγορία των Νέων στον 3ο όμιλο. Θέλω να πιστεύω ότι ήμασταν οι καλύτεροι στον Όμιλο και δίκαια ΟΛΑ τα παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν στους αγώνες επιβραβεύτηκαν με το πιο ζεστό χειροκρότημα. Να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές μας για την αθλητική συμπεριφορά και την αγωνιστική πειθαρχία που επέδειξαν,  καθώς επίσης τον ακούραστο Πρόεδρο κ. Καραμελίδη αλλά και στην επιτροπή Μικτών ομάδων για την άψογη συνεργασία που είχαμε.  Τέλος, δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε τους ανθρώπους που δουλεύουν καθημερινά πίσω από τις Μικτές ομάδες, όπως τις Ακαδημίες και φυσικά όλες τις ομάδες της Ημαθίας, για να έχουμε εμείς σήμερα αυτό το αποτέλεσμα. Επίσης να συγχαρώ και την ομάδα των παίδων για την σεμνότητα και το ήθος που επέδειξαν, αλλά και το πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο σε όλο το πρωτάθλημα, αν και υπάρχει ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι για αυτούς».

ΠΑΙΔΕΣ: ΗΜΑΘΙΑ-ΦΛΩΡΙΝΑ 1-0

Με πολλές αλλαγές στην σύνθεσή της, στον αγώνα που προηγήθηκε, η ομάδα των Παίδων της Ημαθίας κέρδισε δύσκολα την αντίστοιχη ομάδα της Φλώρινας με 1-0, τέρμα που πέτυχε ο Τρούπκος στο 60’ λεπτό μετά από γύρισμα της μπάλας στην περιοχή, από τον Κωστογλίδη. Οι «μικροί» της Ημαθίας έδειξαν στοιχεία πιο οργανωμένης ομάδας, χωρίς τα μεγάλα ατού στην σύνθεσή της, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που αρκέστηκαν σε προσωπικές εξάρσεις 2-3 παικτών της. Τελικά η νίκη θεωρείται δίκαιη και πλέον την επόμενη Τετάρτη η ομάδα καλείται να παίξει με τον πρώτη του ομίλου, Κοζάνη και σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος να τερματίσει τιμητικά στην 3η  θέση της βαθμολογίας αποκομίζοντας από το πρωτάθλημα πολλές εμπειρίες.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΙΔΕΣ ΗΜΑΘΙΑΣ (Λυμούσης Αντ.) Βενετικίδης, Μπουκουβάλας (54’ Πολύζης), Κατσκαβέλης, Κουκουτσίδης, Χρυσόπουλος, Τσιανόπουλος (42’  λτ Γιοβανόπουλος), Τρούπκος, Δασκαλάκης, Γκιλιόπουλος, Πρωτογέρης (48’ Λυμούσης), Κωστογλίδης.

ΠΑΙΔΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ  (Τσιλεμάνης Παντ.) Γιαννόπουλος, Σταμένης, Κοκαρόπουλος, Κυριακόπουλος, Λαζαρίδης, Δημητριάδης (53’ Τσιγγελής), Μαρκόπουλος, Πωλυδωρόπουλος (42’ Τασομηνόπουλος), Λιασόπουλος (72’ Γώγος), Μαργαρίτης, Παπαδόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected