Κατηγορίες
BET

Στοίχημα – Σούπερ ντέρμπι στη Μαδρίτη, τον πρώτο λόγο η Ατλέτικο

637x359(+Σ+ν+δ.+ε+Σ+Φ+κ+β+ν+Ω+μ-+ε+ι+Σ+κ+ν+μ+Χ+δ+θ+ζ+Σ)1Τα παιχνίδια Κυπέλλου και Λιγκ Καπ σε διάφορες χώρες ανά την Ευρώπη κυριαρχούν και στο σημερινό κουπόνι ποδοσφαίρου. Η δυάδα προτάσεων έρχεται από τη μεγάλη ρεβάνς για τα προημιτελικά του Κόπα ντελ Ρέι ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα και την αναμέτρηση της Μποαβίστα με την Γκιμαράες για το πορτογαλικό Λιγκ Καπ. Όσον αφορά το μπάσκετ, το Eurocup μας προσφέρει σήμερα αρκετές επιλογές για έξυπνο στοιχηματισμό.

Στο Betarades.gr, πέρα από τα καθημερινά αναλυτικά previews των αγώνων και τα προγνωστικά, έχετε τη δυνατότητα, μεταξύ άλλων, να μάθετε τα πάντα για τα bonus στοιχήματος που προσφέρουν οι εταιρίες, οι οποίες δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Ισχυροί στην έδρα τους οι “ροχιμπλάνκος”

Η πρώτη μας ποδοσφαιρική πρόταση έρχεται από το σούπερ ντέρμπι της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα, που αποτελεί ρεβάνς για τα προημιτελικά του Κόπα ντελ Ρέι. Πηγαίνουμε με τον “1 DNB” της Ατλέτικο σε απόδοση 2.40 (DNB ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Με την “πλάτη στον τοίχο” αγωνίζεται στη σημερινή ρεβάνς η Ατλέτικο, αφού καλείται να ανατρέψει το “πονηρό” 1-0 του πρώτου αγώνα, προκειμένου να “πετάξει” εκτός της συνέχειας του θεσμού την Μπαρτσελόνα (μετά τη θριαμβευτική πρόκριση επί της Ρεάλ στη φάση των “16”). Οι “ροχιμπλάνκος” έχουν δείξει και στο πρόσφατο παρελθόν ότι είναι εξαιρετικά αποτελεσματικοί στα διπλά παιχνίδια, όμως πετυχαίνουν μία Μπαρτσελόνα σε εξαιρετική φόρμα και η αποστολή τους είναι εκ των προτέρων δύσκολη. Άλλωστε, η ομάδα του Σιμεόνε μετρά ήδη δύο ήττες από τους Καταλανούς στη φετινή σεζόν, καθώς είχε ηττηθεί και με 3-1 σε επίπεδο Πριμέρα. Η Ατλέτικο προέρχεται από το νικηφόρο 3-1 επί της Βαγιεκάνο, που την κράτησε στην 3η θέση της Πριμέρα Ντιβιζιόν, στο -4 από την πρωτοπόρο Ρεάλ και στο -3 από την Μπάρτσα. Να σημειωθεί, φυσικά, το σερί 14-2-1 που “τρέχει” μέσα στο “Καλδερόν” τη φετινή σεζόν (σε όλες τις διοργανώσεις).

Μεγάλη είναι η δίψα στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα για το κλείδωμα της πρόκρισης στα ημιτελικά του θεσμού. Ο Λιονέλ Μέσι βγήκε μπροστά και έδωσε το σύνθημα ενόψει της σημερινής ρεβάνς: “Είμαστε διατεθειμένοι να τα δώσουμε όλα προκειμένου να εξασφαλίσουμε το εισιτήριο για τα ημιτελικά”. Ο προπονητής, Λουίς Ενρίκε, πρόσθεσε από την πλευρά του: “Θα ήταν ένα τεράστιο λάθος να θεωρήσουμε τους εαυτούς μας ως φαβορί για την πρόκριση, μετά το σκορ του πρώτου αγώνα”. Το σίγουρο είναι ότι οι Καταλανοί βρίσκονται σε εκπληκτική αγωνιστική κατάσταση, δείχνοντας ότι τελικά η κόντρα Μέσι-Λουίς Ενρίκε έφερε μόνο θετικές επιπτώσεις. Η ομάδα παρουσιάζεται δεμένη και χωρίς κανένα ίχνος βεντετισμού ανάμεσα στα “αστέρια” της. Η Μπάρτσα προέρχεται από μία εξάδα νικών σε πρωτάθλημα και Κόπα ντελ Ρέι, με ενεργητικό 23 γκολ και παθητικό μόλις 1 γκολ σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Μπορεί το διπλό η αδιάφορη Γκιμαράες

Η δεύτερη πρόταση από το κουπόνι ποδοσφαίρου είναι το “2 DNB” της Γκιμαράες στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μποαβίστα στο πλαίσιο του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας (απόδοση 2.00). Μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης θέλει η Μποαβίστα στην αποψινή αναμέτρησή της με αντίπαλο τη Γκιμαράες, αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας. Το συγκρότημα του Πετίτ διατηρεί ακόμα βαθμολογικές ελπίδες για την κατάληψη της πρώτης θέσης του τρίτου ομίλου, εν αντιθέσει με την αποψινή αντίπαλό της που έχει αποκλειστεί ήδη από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Δύο νίκες μετράει η Μποαβίστα στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, αυτές κόντρα στις Αρούκα (3-1 εντός έδρας) και Μπράγκα (1-0 εντός έδρας), ενώ στις υπόλοιπες τρεις γνώρισε την ήττα από τις Μορεϊρένσε (1-0 εκτός έδρας), Νασιονάλ Μαδέιρα (2-1 εκτός έδρας) και Εστορίλ (2-1 εντός έδρας).

Κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν έχει από την αποψινή αναμέτρηση η Γκιμαράες, καθώς έχει ήδη γνωρίσει τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας αφού διατηρείται στην τελευταία θέση του τρίτου ομίλου χωρίς κάποιο βαθμό. Επτά βαθμούς κατάφερε να συλλέξει στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας το συγκρότημα του Ρουί Βιτόρια καθώς επικράτησε των Νασιονάλ Μαδέιρα (4-0 εντός έδρας) και Ακαδέμικα (4-0 εντός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Ζιλ Βιθέντε (2-2 εντός έδρας). Στις υπόλοιπες δύο γνώρισε την ήττα από τις Εστορίλ (1-0 εκτός έδρας) και Μπενφίκα (3-0 εκτός έδρας). Θεωρούμε, λοιπόν, ότι η απουσία κάθε άγχους είναι ικανός παράγοντας για να πάρει η Γκιμαράες ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τριάδα προτάσεων από Eurocup

Περνάμε στο μπάσκετ, όπου συνεχίζεται η δράση στο Eurocup. Τρεις προτάσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού, με την πρώτη να αφορά το Under 151.5 στην αναμέτρηση της Γκραν Κανάρια με την Μπάνβιτ σε απόδοση 1.90. Μία εβδομάδα πριν το σκορ ήταν 80-70, Under για το τότε όριο 152.5, Under και για το σημερινό παρά το 27-23 δεύτερο δεκάλεπτο. Οι ομάδες αναλώθηκαν σε αργές επιθέσεις γενικά άλλωστε αυτό είναι το στυλ τους. Η Γκραν Κανάρια διαθέτει εξαιρετική άμυνα στο Eurocup με 70 πόντους παθητικό στην πρώτη φάση (68 εντός έδρας). Χάλασε λίγο η επίδοσή της με τους 80 που δέχθηκε στην Τουρκία από την Μπάνβιτ. Η Μπάνβιτ δέχεται 71 μέχρι τώρα στο LAST-32 και στην πρώτη φάση είχε 76 πόντους παθητικό ανά παιχνίδι. Οι καλύτερες αμυντικές επιδόσεις της Γκραν Κανάρια είναι εντός έδρας εκεί που και στην Ισπανία δέχεται μόλις 71 πόντους ανά παιχνίδι. Στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Ρεάλ κατάφερε και κράτησε τη μεγάλη της αντίπαλο σε 28 πόντους στο πρώτο ημίχρονο πριν ξυπνήσει η Ρεάλ και αρχίσει τις «τρέλες» με 60 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, κλασικό φαινόμενο όταν η Ρεάλ χάνει. Επιλογή λοιπόν το Under 151.5.

Παράλληλα, πηγαίνουμε με το χάντικαπ -5.5 για τη Ντιναμό Σάσαρι στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπούντουσνοστ (απόδοση 1.90). Η σημερινή αγωνιστική είναι πολύ κρίσιμη γιατί εκτός από το μεταξύ τους αγώνα οι δύο ομάδες εύχονται και το κατάλληλο αποτέλεσμα στο Λας Πάλμας που θα αναμετρηθούν Γκραν Κανάρια με Μπάνβιτ. Η Σάσσαρι θέλει νίκη απόψε και θα εύχεται συγχρόνως ήττα της Μπάνβιτ στην Ισπανία γιατί δεν θέλει να «μπλέξει» βαθμολογικά με την Γκραν Κανάρια από την οποία έχει ηττηθεί 75-91 εντός. Για την Μπούντουσνοστ η κατάσταση είναι πιο δύσκολη γιατί έχει ηττηθεί εντός από την Μπάνβιτ και ηττήθηκε με μεγάλη διαφορά (92-69) από την Γκραν Κανάρια. Αν θεωρήσουμε ότι σήμερα κάποια ομάδα έχει μεγαλύτερο κίνητρο αυτή είναι η Σάσσαρι. Επιζητά τη νίκη απόψε και μετά θα κυνηγήσει να καλύψει την διαφορά των 7 πόντων που ηττήθηκε στην Ποντγκόριτσα. Αν νικήσει απόψε και ηττηθεί την ίδια ώρα η Μπάνβιτ τότε τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική στο Σάσσαρι-Μπάνβιτ ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στο Γκραν Κανάρια-Σάσσαρι την επόμενη πέμπτη αγωνιστική. Η Μπούντουσνοστ απόψε θα έχει κάποια κούραση αφού αργά το βράδυ της Δευτέρας τέλειωσε ο αγώνας με τον Ερυθρό Αστέρα ο οποίος κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Η Σάσσαρι διαθέτει δυνατή έδρα και μπορεί να κάνει μια σχετικά εύκολη νίκη ώστε να μην κινδυνεύσει και να συνεχίζει απτόητη για το στόχο της πρόκρισης. Επιλογή η Σάσσαρι -5.5.

Τέλος, προτείνουμε το χάντικαπ -1.5 για την Καντού στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λιμόζ (απόδοση 1.90). Με τον ΠΑΟΚ να καραδοκεί Καντού και Λιμόζ δίνουν σήμερα κρίσιμο αγώνα. Το 81-70 της προηγούμενης εβδομάδας ήταν εντελώς πλασματικό αφού η Καντού άξιζε τη νίκη ή έστω μικρότερη διαφορά. Όμως η Λιμόζ ξέσπασε στο τέλος και ξέφυγε με διαφορά όπως είχε κάνει και στο 71-59 επί του ΠΑΟΚ. Η Καντού είναι εξαιρετική μέχρι σήμερα στον όμιλο και αξίζει να προκριθεί. Νίκησε πολύ εύκολα την πρώτη αγωνιστική την πανίσχυρη Κίμκι και ηττήθηκε 78-77 στα τελευταία δευτερόλεπτα από τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη με το τρίποντο του Δέδα. Η ιταλική ομάδα θα εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για πρόκριση και όλα περνούν από το σημερινό παιχνίδι. Με ήττα αποχαιρετά την διοργάνωση λογικά. Με νίκη μένει στο κυνήγι. Αν την βολέψει την τελευταία αγωνιστική πιθανή νίκη της Κίμκι στην έδρα της Λιμόζ δεν χρειάζεται καν απόψε να καλύψει την διαφορά των 11 πόντων. Αξίζει ποντάρισμα στην έδρα με το μικρό χάντικαπ του 1.5 πόντου. Επιλογή η Καντού -1.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected