Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Βέροια – Πανιώνιος (1-1) Πρόκριση για τον “Πάνθηρα”

9170e3a7d35f8ba7f05f923d5f1df182_LΜετά από νέα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι,  Βέροια και Πανιώνιος, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Το αποτέλεσμα, ευνόησε, τον Πανιώνιο, καθώς στην Νέα Σμύρνη κέρδισε  2-1, με συνέπεια, να πάρει και την πρόκριση για τους προ-ημιτελικούς του Kυπέλλου

Το παιχνίδι ήταν κατώτερο του μετρίου. Οι δύο ομάδες κακοποίησαν το ποδόσφαιρο. Κακό θέαμα και από τους δυο αντιπάλους. Οι στιγμές που απλά πάτησαν περιοχή, ήταν ελάχιστες. Ο Πανιώνιος, μπορεί να έχει την δικαιολογία, του 2-1 του αγώνα στην Νέα Σμύρνη, καθώς του έδινε την πρόκριση.  Ελαφρυντικό για τις ομάδες, οι πολλές αλλαγές στην αρχική τους ενδεκάδα, καθώς  έλειπε η συνοχή.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Βέροια, είχε την απόλυτη υπεροχή. Τίποτε περισσότερο. Απλά έλεγχε τον αγώνα, χωρίς όμως να απειλεί την άμυνα του Πανιωνίου. Στα πρώτα σαρανταπέντε λεπτά, δεν δημιουργήθηκε καμιά ευκαιρία και από τις δυο πλευρές.

Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν άλλαξε το σκηνικό. Η Βέροια, είχε τον ελεγχο και ο Πανιώνιος περίμενε κλεισμένος στα καρέ του.

περισσότερο ρεπορτάζ και συνθέσεις στo onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected