Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ισπανία – Σοκ από τη σύλληψη ποδοσφαιριστή της Ατλέτικο!

Χωρίς τίτλοΑπίστευτα πράγματα έγιναν χθες το βράδυ στο επεισοδιακό παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα.

Ένας παίκτης της Ατλέτικο ξεκίνησε να πάει στο γήπεδο, αλλά κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα, από το οποίο έφυγε τις πρώτες πρωϊνές ώρες!

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα “ΑS”, πρόκειται για τον Αργεντίνο αμυντικό της Ατλέτικο, Κρίστιαν Ανσάλντι, ο οποίος ήταν εκτός αποστολής, ενεπλάκη σε επεισόδιο με αστυνομικό έξω από το γήπεδο και συνελήφθη.

Ο Ανσάλντι πήγαινε με το αυτοκίνητό του στο γήπεδο για να δει το παιχνίδι, αλλά επειδή έφτασε την τελευταία στιγμή, η αστυνομία είχε κλείσει το πάρκινγκ του γηπέδου. Όταν η αστυνομία και η σεκιούριτι δεν τον άφησε να περάσει, ο  Αργεντίνος κατέβηκε από το αυτοκίνητο, άρχισε να βρίζει και να βγάζει από τα θέση τους τα αντικείμενα της αστυνομίας, με τα οποία έκλεισε το δρόμο.

Όταν ο Αργεντίνος μπήκε στο αυτοκίνητό του, έκλεισε απότομα την πόρτα κι έπιασε το χέρι ενός αστυνομικού.

Η αστυνομία τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα, από το οποίο έφυγε τελικά στη 1 τη νύχτα και απειλείται με πρόστιμο 90.000 ευρώ και αφαίρεση άδεια οδήγησης για ένα χρόνο.

Ο Ανσάλντι έπαιζε πέντε χρόνια στην Ρούμπιν Καζάν (2008-13), όπου ήταν συμπαίκτης του Νομπόα και του Νάτχο και είχε παίξει στους αγώνες με τον ΠΑΟΚ.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected