Κατηγορίες
Αθλήματα

4ος Αγώνας Δρόμου Μνήμης Μακεδονομάχων – Συμμετοχή αθλήτριας του Α.Σ. «Εν Σώματι Υγιεί» Βέροιας

mesimeri bannerΟ Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Έδεσσας και το Τοπικό Συμβούλιο του Δ. Δ. Μεσημερίου του Δήμου Έδεσσας διοργανώνουν τον 4ο Αγώνα Δρόμου Μνήμης Μακεδονομάχων Μεσημερίου μήκους 12 χιλ., (με εκκίνηση και τερματισμό την κεντρική πλατεία του Δημοτικού .Διαμερίσματος Μεσημερίου του Δήμου Έδεσσας).

Ο αγώνας γίνεται προς τιμή και μνήμη των πεσόντων Μακεδονομάχων του Μεσημερίου που έπεσαν σε μάχη στην ίδια διαδρομή. Η διαδρομή ξεκινά από το Μεσημέρι ακολουθεί το δρόμο για Φλαμουριά και καταλήγει πάλι στην κεντρική πλατεία του Μεσημερίου. Όλη η διαδρομή είναι άσφαλτος μήκους 12χιλ. με ανηφόρες και κατηφόρες και συνολική υψομετρική διαφορά περίπου 200μ. Επίσης θα γίνει παράλληλα αγώνας 1500μ για παιδιά έως 15 ετών (1999 και μετά).

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 με ώρα εκκίνησης στις 11:30 το πρωί.

Στον αγώνα θα συμμετέχει και η αθλήτρια μας Αμοιρίδου Σοφία. Η Σοφία τρέχει για 4η φορά με τα χρώματα του Α.Σ. «Εν Σώματι Υγιεί» ΒΕΡΟΙΑ – Running Team, μετά τον 3ο Εορδαϊκό Ημιμαραθώνιο, τον 3ο Φιλίππειο Δρόμο και τον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, με αρκετές πιθανότητες διάκρισης στην κατηγορία της.

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες στο r4rehab.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected