Κατηγορίες
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ευρώπη – Όλες οι μέχρι στιγμής μεταγραφές

ibarbo

Μία προσθήκη στην επίθεση της Ρόμα μετά τον Σεϊντού Ντουμπιά, καθώς οι “τζαλορόσι” απέκτησε τον Βίκτορ Ιμπάρμπο από την Κάλιαρι.

Για τον δανεισμό του 24άχρονου διεθνή Κολομβιανού επιθετικού η Ρόμα έδωσε 2.500.000 ευρώ και το καλοκαίρι αν θέλει να τον αποκτήσει θα δώσει άλλα 12.500.000 ευρώ!

Παλέτα μετά τον Αντονέλι η Μίλαν

Ο 27άχρονος αριστερός μπακ, Λούκα Αντονέλι, πέρασε ιατρικές εξετάσεις και ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του από την Τζένοα στην Μίλαν.

Την Δευτέρα, τελευταία μέρα των μεταγραφών, η Μίλαν θα ολοκληρώσει και την απόκτηση ενός ακόμη Ιταλού διεθνή, του 28άχρονου στόπερ της Πάρμα, Γκαμπριέλ Παλέτα(Αργεντινός που παίζει εθνική Ιταλίας).

Δευτέρα, η τελευταία μέρα των μεταγραφών!

Την Δευτέρα (02/02) ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος στην Ευρώπη. Κλασικά το φινάλε θα γίνει με Αγγλία στις 23:00 τοπική, δηλαδή στη μία μετά τα μεσάνυχτα στην Ελλάδα!

Εξαίρεση αποτελεί η Ισπανία που η μεταγραφική περίοδος έχει ολοκληρωθεί από το Σάββατο.

Εκτός από τον Παλέτα στην Μίλαν, σίγουρη θεωρείται για την τελευταία μέρα και η μεταπήδηση του Αντρέ Σέρλε από την Τσέλσι στην Βόλφσμπουργκ, ενώ η Γιουβέντους αναμένεται από τώρα να λύσει το συμβόλαιο του Τζοβίνκο (να πάει νωρίτερα στο Τορόντο) και να τον αντικαταστήσει με τον Αλεσάντρο Μάτρι.

όλες αναλυτικά οι μεταγραφές στο sport24.gr 
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected