Κατηγορίες
Αθλήματα

ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας – Εντυπωσίασαν για άλλη μια φορά τα κορίτσια!

10945532_939604549383147_8899400682126041370_n
Με ζωγραφισμένο το χαμόγελο και αίσθημα χαράς και ικανοποίησης οι αθλήτριες της ρυθμικής του Α.Π.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ γύρισαν από το πρώτο τους διεθνή αγώνα.

Έχοντας να προσθέσουν στο πλούσιο ενεργητικό τους εμπειρίες, 2 χάλκινα μετάλλια και πολλές θέσεις μέσα στην οκτάδα. Έτσι λοιπόν ευχάριστα ανοίγει η αυλαία για το αγωνιστικό έτος 2015 με την συμμέτοχη τους στο 2ο International Meeting Ρυθμικής Γυμναστικής (31 Ιανουαρίου και 1 Φεβρουαρίου ) που διοργάνωσε και φέτος με ιδιαίτερη επιτυχία σε κλίμα γιορτινής διάθεσης και χαράς η Α.Σ ΑΡΜΟΝΙΑ Δήμου Δέλτα στην Σίνδο Θεσσαλονίκης, της οποίας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια , για την άψογη διοργάνωση και την ομαλή λειτουργία και εξέλιξη των αγώνων, φυσικά και για την εντυπωσιακή τελετή έναρξης όπου έδωσαν το παρόν ο πρόεδρος της ΕΓΟ κ Βασιλειάδης ο πρόεδρος της ΑΕΣΓΒΕ κ Κωνσταντής η Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου ο δήμαρχος αλλά και πολλοί φορείς του Δήμου Δέλτα.

Οι συμμετοχές των αθλητριών, σε όλες τις κατηγορίες, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, αθλήτριες από όλη την Ελλάδα μα και από το εξωτερικό έδωσαν το παρόν στο κλειστό γήπεδο του μπάσκετ ΑΣΤΕΡΑΣ ανεβάζοντας πολύ ψηλά τον πήχη. Οι αθλήτριες μας είχαν να συναγωνιστούν μεγάλα ονόματα της ρυθμικής γυμναστικής και συλλόγους όπως ενδεικτικά : ΣΦΙΓΜΟΣ , ΡΥΘΜΟΣ Κ ΚΙΝΗΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, ΑΣ ΙΕΤΙΟΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, ΦΟ πλασαρίσματα ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ,ΑΡΕΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ,ΓΕ ΒΟΛΟΥ ,ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ,ΙΡΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΣΕΡΓ ΔΡΑΜΑΣ και συλλόγους από το εξωτερικό όπως : CKHG ELIT STARA ZAGORA (Βουλγαρία) ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ CLUB ( Κύπρος ), SPORTS CLUB BALASHIHA (Ρωσία), RYTHMO –CATS (Λουξεμβούργο).

10945574_10206047247841104_5826215775343843817_n

Την πρώτη ημέρα αγωνίστηκαν οι κατηγορίες των Κορασίδων και Νεανίδων 2η Χρονιάς. Ο αγώνας ήταν χωρισμένος σε 2 κατηγορίες Α και Β ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας. Στην κατηγορία Α αγωνίστηκαν οι αθλήτριες του Φιλίππου Βέροιας Δούμπη Ευφημία Ειρήνη, Πατσιαβούρα Μερόπη και Παπανώτα Δήμητρα.

Στην κατηγορία των ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ με καινούρια προγράμματα και όχι σε πλήρη ετοιμότητα μα πάνω από όλα έμπειρες και καταξιωμένες αθλήτριες οι : ΕΥΦΗΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΔΟΥΜΠΗ και ΠΑΤΣΙΑΒΟΥΡΑ ΜΕΡΟΠΗ οι οποίες και κατέλαβαν την εβδόμη και ενάτη θέση αντίστοιχα στην μπάλα , αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις σε κοινό και κριτές δίνοντας μας ελπιδοφόρα μηνύματα για πολύ καλές θέσεις στο μέλλον.

Τις ΝΕΑΝΙΔΕΣ δεύτερης χρονιάς και με σκληρό ανταγωνισμό στην κατηγορία της εκπροσώπησε η αθλήτρια του Α.Π.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΑΠΑΝΩΤΑ ΔΗΜΗΤΡΑ κατέκτησε την τέταρτη θέση στις κορύνες και μόνο για μισό βαθμό έχασε μια θέση στο βάθρο, στο πρόγραμμα με την μπάλα πήρε την έκτη θέση ξεπερνώντας τον εαυτό της αλλά και τις προσδοκίες της.

Την δεύτερη μέρα αγωνίστηκαν οι πρωτοεμφανιζόμενες στην κατηγορία των ΝΕΑΝΙΔΩΝ Καγκελίδου Νίνα Κωνσταντίνα και Πινακούδη Ροδόπη. Συμμετείχαν στην Α κατηγορία και βγαίνοντας δυναμικά με θάρρος , γεμάτες ενεργεία μεταδίδοντας και ξεσηκώνοντας το κοινό με την εμφάνιση τους και την χάρη τους κατάφεραν να κερδίσουν και οι δυο από ένα μετάλλιο οι : ΚΑΓΚΕΛΙΔΟΥ ΝΙΝΑ –ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ κατέλαβε την πέμπτη θέση στο σύνθετο ατομικό, Χάλκινο μετάλλιο στο όργανο με τις κορύνες, στο πρόγραμμα με την μπάλα για 0.10 έχασε το χάλκινο μετάλλιο και έμεινε στην 4η θέση και κατέλαβε την 6η θέση στο στεφάνι.

Η ΠΙΝΑΚΟΥΔΗ ΡΟΔΟΠΠΗ στην ίδια κατηγορία κατέλαβε την όγδοη θέση στο σύνθετο ατομικό Χάλκινο μετάλλιο στο όργανο με σχοινάκι και την 5η θέση στο πρόγραμμα με μπάλα. Ο εκπρόσωπος του τμήματος ρυθμικής Γυμναστικής Παπανώτας Νίκος δήλωσε: «ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στα κορίτσια για την αξιόλογη προσπάθεια τους και την όμορφη παρουσία τους μπράβο για την τόλμη τους να λάβουν μέρος τόσο νωρίς σε ένα τέτοιο τουρνουά εύχομαι να συνεχίσετε την προσπάθειά σας και να έχετε καλή αγωνιστική χρονιά με πολλές επιτυχίες και διακρίσεις γιατί πραγματικά δίνετε μεγάλο καθημερινό αγώνα και σας αξίζουν τα καλύτερα.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στις καταξιωμένες στο χώρο προπονήτριες του συλλόγου μας ΧΑΒΙΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΗΡΩ και ΜΩΥΣΙΑΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ για την επιτυχία τους σε αυτό το Meeting Ρυθμικής Γυμναστικής ,για την αγάπη που δίνετε για αυτό το άθλημα μα πάνω από όλα για την καθημερινή φροντίδα και στήριξη που δίνετε στα παιδιά του συλλόγου μας. Πάντα επιτυχίες τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected