Football League - Μεταγραφές

Football League – Από τον Άρη στα Χανιά!

renias_610x400

Έναν νεαρό ποδοσφαιριστή, τον 22χρονο Άντι Ρένια απέκτησε ο Α.Ο.Χανιά. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να παίξει τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και και ως ακραίος επιθετικός.

Ο 22χρονος Αλβανός (6/2/1993) αγωνιζόταν στον Άρη και φέτος στη Γ’ Εθνική είχε 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και 3 στο κύπελλο (Γ’ Εθνικής με ένα γκολ. Σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ είχε παίξει πέρσι τρία ματς κόντρα σε ΠΑΟΚ, Απόλλωνα και ΟΦΗ παίζοντας για 6, 35 και 10 λεπτά αντίστοιχα, ενώ είχε αγωνιστεί και ένα μισάωρο πριν από δύο σεζόν κόντρα στην Κέρκυρα στη μοναδική του συμμετοχή τότε.

Ουσιαστικά ο Ρένια προορίζεται για εναλλακτική λύση και καλύπτει, τρόπον τινά το κενό τόσο του Μαρτσάκη όσο και του Σούκια που αποχώρησε και επέστρεψε στον Πλατανιά.

Τα προβλήματα τραυματισμών παραμένουν στον Α.Ο.Χανιά με τον Σούλη Παπαδόπουλο να μην υπολογίζει σε σημαντικούς ποδοσφαιριστές του, τόσο για το προσεχές ματς με την ΑΕΚ όσο και για το ματς Κυπέλλου απέναντι στον Απόλλωνα Αθηνών.

Ο Τάσος Παγώνης είναι ένας ποδοσφαιριστής που η αλήθεια είναι ότι λείπει τον τελευταίο καιρό από το δεξιό άκρο της άμυνας της ομάδας. Η αλήθεια είναι ότι η κατάστασή του παρουσιάζει βελτίωση ωστόσο οι ενοχλήσεις δεν του επιτρέπουν να προπονείται κανονικά. ΟΠαγώνης δεν υπολογίζεται ούτε για το ματς με την ΑΕΚ, ούτε για εκείνο με τον Απόλλωνα (Κύπελλο Ελλάδος). Πιθανόν να δώσει το “παρών” στο ματς με την Καλλιθέα, αφού μεσολαβεί το “ρεπό” λόγω Πανηλειακού.

Στην ίδια κατηγορία υπάγεται και ο Αλέξανδρος Καραγιάννης του οποίου η απουσία είναι επίσης σημαντική, αφού το τελευταίο διάστημα είχε φορμαριστεί. Ερωτηματικό αποτελεί και ο Παπατζίκος ο οποίος επίσης, βρίσκεται πολύ καιρό εκτός δράσης.

*athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected