Κατηγορίες
BET

Στοίχημα – Όρθιος ο Πανιώνιος, δε χάνει η Ουτρέχτη

olympiakos_atromitos_2Σε… Σαββατοκύριακο παραπέμπει το σημερινό στοιχηματικό κουπόνι ποδοσφαίρου, όσον αφορά την πληθώρα επιλογών που μας προσφέρει. Κρατάμε τέσσερις προτάσεις, που μας έρχονται από Σουπερλίγκ, Μπουντεσλίγκα, Ολλανδία και Κόπα Λιμπερταδόρες. Στο μπάσκετ το Eurocup βρίσκεται σε πλήρη δράση, με αποτέλεσμα να προκύπτουν τρεις ενδιαφέρουσες επιλογές.

Στο Betarades.gr πέρα από τα καθημερινά previews των αγώνων και τα προγνωστικά, μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα, καθώς και τα νόμιμα φρουτάκια που μπορείτε να βρείτε στα διαδικτυακά καζίνο που λειτουργούν στη χώρα μας.

Δυνατοί οι “Πάνθηρες” στα Πηγάδια

Η πρώτη μας ποδοσφαιρική πρόταση έρχεται από την αναμέτρηση στα Πηγάδια και αφορά το Χ2 του Πανιωνίου επί της Ξάνθης σε απόδοση 2.37. Δείχνει να ανεβαίνει η Ξάνθη, που πήρε την ώθηση που είχε ανάγκη στο θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο. Με την ψυχολογία στα… ύψη, οι Θρακιώτες πέρασαν νικηφόρα απ’ την έδρα του Λεβαδειακού με 2-1, ένα δίκαιο αποτέλεσμα που διέκοψε το αρνητικό σερί της Σούπερλιγκ στις έξι αγωνιστικές χωρίς «τρίποντο». Ήταν η πρώτη νίκη της Ξάνθης στο 2015 για το πρωτάθλημα, την έφερε στους 31 πόντους, στο -4 από Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης. Σήμερα θέλει να επιστρέψει και στις εντός έδρας επιτυχίες κόντρα στον προβληματικό μακριά απ’ την έδρα του Πανιώνιο. Τελευταίο «τρίποντο» στα Πηγάδια για τους γηπεδούχους στις 18 Δεκεμβρίου, όταν επικράτησαν 4-2 του Παναθηναϊκού. Έκτοτε, συνέχισαν με 3/4 ισοπαλίες και ήττα απ’ τον Ολυμπιακό.

Επιτέλους, χαμογέλασε ο Πανιώνιος! Οι κυανέρυθροι πήραν τη νίκη που τόσο πολύ χρειάζονταν το περασμένο Σάββατο κόντρα στον Πανθρακικό και πλησίασαν τη γραμμή της σωτηρίας. Στο -3 πλέον η απόσταση και με δεδομένο ότι οι φιλοξενούμενοι μετρούν ένα ματς λιγότερο, αυτό με τον Εργοτέλη εκτός έδρας, τότε μπορούν να αισιοδοξούν. Δίκαιη νίκη εναντίον της θρακικής ομάδας, με τους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη να μπαίνουν πολύ δυνατά και να παίρνουν προβάδισμα απ’ τα πρώτα δευτερόλεπτα.

Βαθμό ή βαθμούς παίρνει η Ουτρέχτη

Συνεχίζουμε με Ολλανδία, όπου πηγαίνουμε με το Χ2 της Ουτρέχτης στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βίλεμ, σε απόδοση 1.90. Η Βίλεμ έφτασε κοντά στην έκπληξη στην έδρα της Αϊντχόφεν την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά δεν κατάφερε τελικά να πάρει ούτε το βαθμό. Προηγήθηκε, ήταν τυχερή με τις ευκαιρίες των γηπεδούχων, αλλά δέχτηκε δύο γκολ στο τέλος και μάλλον αποδόθηκε δικαιοσύνη… Κρατάει την εμφάνιση, ωστόσο έχει μείνει πίσω και θέλει να επιστρέψει σήμερα στις νίκες. Η Ουτρέχτη, από τηυν πλευρά της, συνέχισε τις μετριότατες εμφανίσεις της μέσα στο 2015 και την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε μία ακόμα μία ήττα, αυτή τη φορά εντός έδρας από την Τσβόλε. Είχε και πάλι πολλά αμυντικά προβλήματα, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι και πέρασαν από την έδρα της, χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα. Ψάχνει απεγνωσμένα μια καλή εμφάνιση και μια νίκη τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους.

Δε χάνει η Βέρντερ

Το τρίτο σημερινό Χ2 είναι αυτό της Βέρντερ Βρέμης στην έδρα της Χόφενχαϊμ, που το βρίσκουμε σε απόδοση 2.30. Συνεχή σκαμπανεβάσματα έχει στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Μπουντεσλίγκα η Χόφενχαϊμ, η οποία θα χρειαστεί να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία της αν θέλεις να διεκδικήσει μία θέση στην πρώτη εξάδα που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Δύο νίκες και τρεις ήττες είναι ο απολογισμός αυτών, με το συγκρότημα του Μάρκους Γκίσντολ να επικρατεί των Άιντραχτ Φρανκφούρτης (3-2 εντός έδρας) και Χέρτα (5-0 εκτός έδρας), και να μην μπορεί να κάμψει την αντίσταση των Μπορούσια Ντόρτμουντ (1-0 εκτός έδρας), Μπάγερ Λεβερκούζεν (1-0 εντός έδρας) και Άουγκσμπουργκ (3-1 εκτός έδρας). Στις τρεις από τις πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για το πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα η Χόφενχαϊμ σημειώθηκε goal-goal, ενώ παράλληλα σημειώθηκαν περισσότερα από τέσσερα γκολ.

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Μπουντεσλίγκα η Βέρντερ Βρέμης. Το συγκρότημα του Βίκτορ Σκρίπνικ επικράτησε με 2-0 της Χέρτα στην έδρα του, χάρη στα γκολ του Ντι Σάντο (ΕΠ, 12/8) ο οποίος επέστρεψε δριμύτερος από το σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε για αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικών χώρων. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί επικράτησε για τους «πράσινους», μετά από αυτή κόντρα στη Μπορούσια Ντόρτμουντ (2-1 εντός έδρας). Μόλις μία νίκη και τέσσερις ισοπαλίες μετράει στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Βέρντερ Βρέμης για την ίδια διοργάνωση. Στις τρεις από αυτές σημειώθηκε goal-goal, ενώ στις τέσσερις σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ.

Betarades_1000x600

Μπορεί το διπλό η Σέρο Πορτένιο

Κλείνουμε τις ποδοσφαιρικές προτάσεις με το “2 DNB” της Σέρο Πορτένιο επί της Ντεπορτίβο Τατσίρα στο πλαίσιο του Κόπα Λιμπερταδόρες,σε απόδοση 1.90 (DNB ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Με όπλο την έδρα της, αλλά και την εξαιρετική της φόρμα η Ντεπορτίβο θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Λιμπερταδόρες. Μπορεί άλλωστε να ξεκινήσει με ήττα τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα της Βενεζουέλας, όμως έκτοτε έκανε το 3/3 και μάλιστα σε όλες τις νίκες της σημείωσε τουλάχιστον τρία γκολ, ευρισκόμενη έτσι στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Με “χρυσή” αλλαγή τον Ντομίνγκες που μπήκε στο 72′ και με τη λήξη της κανονικής διάρκειας σημείωσε το “χρυσό” δεύτερο τέρμα της, πήρε έστω κι αγχωτικά το τρίποντο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Μεγάλο ντεσαβαντάζ ενόψει των δύο παιχνιδιών με την Τατσίρα η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, αφού μετράει μόλις ένα επίσημο ματς εδώ και δύο μήνες. Πλην όμως πρόκειται ξεκάθαρα για μία πιο ποιοτική ομάδα και με μεγαλύτερη εμπειρία από τις διεθνείς διοργανώσεις κι ως εκ τούτου έχει τη “στάμπα” του φαβορί σε αυτό το ζευγάρι. Βέβαια έγιναν σημαντικές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της κατά τη μεταγραφική περίοδο κι ως εκ τούτου χρειάζεται χρόνο μέχρι να βρει τα πατήματά της. Να σημειώσουμε πάντως ότι έχει μόνο δύο ήττες στις εννιά τελευταίες της εξόδους σε όλες τις διοργανώσεις.

Τριάδα προτάσεων από Eurocup

Μεταφερόμαστε στο μπάσκετ, όπου βρίσκουμε τρεις ενδιαφέρουσες επιλογές από το Eurocup. Αρχικά προτείνουμε το Under151.5 πόντους στην αναμέτρηση της Νανσί με τη Βαλένθια, σε απόδοση 1.90. Απόψε η Βαλένθια με νίκη προκρίνεται οριστικά στην επόμενη φάση. Αν νικήσει η Νανσί τότε θα εύχεται τελευταία αγωνιστική να ηττηθεί η Βαλένθια εντός από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν και να νικήσει η ίδια την Πλοϊεστί στη Ρουμανία. Δεν γίνεται κουβέντα για κάλυψη της διαφορά των 31 πόντων του πρώτου αγώνα πρώτον επειδή είναι αδύνατο και δεύτερον επειδή όπως φαίνεται δεν θα χρειαστεί να καλυφθεί. Ο αγώνας θα πάει σε παρόμοιο ρυθμό όπως ο πρώτος αγώνας. Με εξαίρεση τα δύο παιχνίδια με την Πλοϊεστί η Βαλένθια έχει εμφανίσει χαμηλά σκορ στα εκτός έδρας ευρωπαϊκά της παιχνίδια φέτος (74-62 στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, 71-674 στην Γαλατασαράι, 76-63 στον Ερυθρό Αστέρα, 77-76 στον Ολυμπιακό) . Αντίστοιχα και η Νανσί εντός δεν κάνει μεγάλα σκορ (84-67 την Πλοϊεστί, 57-66 από την Κουμπάν, 87-62 τη Σαρλερουά, 64-76 με Ρόμα, 68-59 με Σεβίλλη, 72-67 με Όλντενμπουργκ). Αν θέλει να μείνει η Νανσί στο κυνήγι της πρόκρισης, με όσες πιθανότητες έχει, πρέπει να παίξει άμυνα. Αν επιτρέψει να ανοίξει ο ρυθμός τότε καλύτερα να αποχεραιτήσει από απόψε την διοργάνωση. Επιλογή λοιπόν το Under 151.5.

Συνεχίζουμε με τον τουρκικό εμφύλιο της Καρσίγιακα με την Μπεσίκτας, όπου πηγαίνουμε με Νίκη της Μπεσίκτας, σε απόδοση 2.65. Η Πινάρ έχει ήδη προκριθεί με το 4-0 και δεν μπορεί να χάσει την πρώτη θέση λόγω του 77-101 που είχε πετύχει επί της Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη την πρώτη αγωνιστική. Για την Μπεσίκτας θα κριθούν όλα σήμερα και την επόμενη εβδομάδα ανάλογα τι θα κάνει η ίδια και τι θα κάνουν οι Παρί και Νεπτούνας. Ήδη έχει δεχθεί πιέσεις η νίκη της Μπεσίκτας και έχει πέσει η απόδοση. Η Μπεσίκτας θέλει τη νίκη αλλά και να χάσει δεν χάνεται. Τα σενάρια είναι ως εξής. Η Μπεσίκτας αν νικήσει τότε εύχεται ήττα αργότερα της Παρί από τη Νεπτούνας οπότε προκρίνεται αυτόματα. Αν νικήσει η Μπεσίκτας και νικήσει και η Παρί τότε την τελευταία αγωνιστική θα θέλει απλή νίκη εντός με την Παρί για προκριθεί. Αν ηττηθεί η Μπεσίκτας και νικήσει η Παρί τότε την τελευταία αγωνιστική θα θέλει νίκη πάλι επί της Παρί. Γενικά είναι σε καλή βαθμολογική θέση και ο αγώνας στην Τουρκία ξεκινάει 1.5 ώρα πριν τον αγώνα του Παρισιού. Αξίζει ένα ποντάρισμα στην Μπεσίκτας και αν αργότερα νικήσει η Νεπτούνας η Μπεσίκτας θα πανηγυρίσει την πρόκριση. Το 77-101 του πρώτου γύρου ήταν παράδοξο αποτέλεσμα και πολλές φορές στον επόμενο αγώνα βλέπουμε ανάποδο αποτέλεσμα. Επιλογή η νίκη της Μπεσίκτας λοιπόν.

Τέλος, θεωρούμε ότι το ημίχρονο με τους περισσότερους πόντους στην αναμέτρηση της Κράσνι Οκτυάμπρ με τη Ρόμα θα είναι το δεύτερο (απόδοση 1.83). Πολύ κρίσιμος αγώνας για την πέμπτη αγωνιστική του LAST-32 του Eurocup. Κράσνι και Ρόμα ισοβαθμούν με ρεκόρ 2-2 στον όμιλο Ι αλλά προς το παρόν είναι πάνω στην βαθμολογία η Ρόμα λόγω του 82-66 που είχε πετύχει στον πρώτο αγώνα. Η πρώτη Τσεντεβίτα έχει ρεκόρ 3-1, μετά Ρόμα και Κράσνι με 2-2 και τελευταία η Σαραγόσα με 1-3. Ο αγώνας στο Βόλγκογκραντ ξεκινάει τρεις ώρες νωρίτερα από το Σαραγόσα-Τσεντεβίτα οπότε Κράσνι και Ρόμα δεν θα ξέρουν τίποτα για το άλλο αποτέλεσμα. Η Κράσνι αν ηττηθεί τότε λογικά αποκλείεται οριστικά από τη συνέχεια της διοργάνωσης αφού θα μετράει δύο ήττες από την Ρόμα και τελευταία αγωνιστική πάει στην έδρα της Τσεντεβίτα από την οποία έχει ήδη ηττηθεί εντός με διαφορά 18 πόντων. Αν νικήσει δεν καθαρίζει πρόκριση γιατί πολλά εξαρτώνται και από το τι θα κάνει η Τσεντεβίτα αργότερα και όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική. Η Ρόμα είναι σχετικά πιο άνετη γιατί έχει το +16 από τον πρώτο αγώνα και τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Σαραγόσα. Είναι δεδομένο ότι και οι δύο ομάδες απόψε θα παλέψουν για τη νίκη. Φαίνεται καλή η επιλογή της νίκης των γηπεδούχων που είναι βελτιωμένοι όμως το αφήνουμε για το live. Επιλογή από τον αγώνα το δεύτερο ημίχρονο ως ημίχρονο με τους περισσότερους πόντους. Στα τέσσερα παιχνίδια που έχουν δώσει έως τώρα οι δύο ομάδες τρεις φορές έχει επαληθευθεί το συγκεκριμένο στοίχημα. Στο μεταξύ τους παιχνίδι (82-66) το ημίχρονο ήταν μόλις 39-22 και μετά οι προσπάθειες των ομάδων εντατικοποίηθηκαν. Αν βολέψει σήμερα το σκορ τότε θα γίνει κάτι παρόμοιο. Όποια ομάδα και να βρεθεί πίσω τότε θα παλέψει για ανατροπή. Ακόμα και αν ξεφύγει πολύ η Κράσνι, με διψήφια διαφορά, η Ρόμα δεν θα παρατήσει το ματς γιατί θα πρέπει να υπερασπιστεί το +16 του πρώτου αγώνα. Επιλογή λοιπόν το δεύτερο ημίχρονο ως ημίχρονο με τους περισσότερους πόντους.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected