Κατηγορίες
Αθλήματα

ΑΣ “ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ” Βέροιας – Συμμετοχή αθλητών μας σε Πεντέλη και Miami την Κυριακή 8/2

xristodoulodΤην ερχόμενη Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015, δύο αθλητές μας, συμμετέχουν σε αγώνες δρόμου στην Πεντέλη Αττικής και στο Miami των Η.Π.Α. αντίστοιχα. Πρόκειται για τους Χριστόδουλο Αντώνιο και Θεοφανίδου Μαρία, αμφότεροι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής.

1. Pearl Izumi Mountain Cup 2015.

Πρόκειται για τον δεύτερο αγώνα της σειράς Pearl Izumi Mountain Cup 2015, ο οποίος αποτελείται από 3 αυτοτελή σκέλη. Ο αγώνας της Κυριακής 8/2 που θα διεξαχθεί στην Πεντέλη Αττικής είναι ο δεύτερος. Ο αθλητής του Α.Σ. ’’Εν Σώματι Υγιεί’’ Βέροιας – Running Team Χριστόδουλος Αντώνιος , μετά τη συμμετοχή του στον πρώτο αγώνα της σειράς στο Κρυονέρι Ατιικής στις 18/1 συμμετέχει στην Πεντέλη στον αγώνα των 10.5χλμ.
‘Ωρα έναρξης 11.00πμ.

2. Surfside Beach 5k Run 2015, Miami, FL, USA

O αγώνας θα διεξαχθεί στο παραθαλάσιο προάστιο Town of Surfside του Miami στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Διοργανώνεται από την εταιρεία Active και αποτελεί έναν από τους πολλούς αντίστοιχους αγώνες που διοργανώνουν σε διαφόρες πόλεις της χώρας. Η αθλήτρια του Α.Σ. “Εν Σώματι Υγιεί Βέροιας – Running Team, Μαρία Θεοφανίδου θα αγωνιστεί στα 5χλμ.

Ώρα έναρξης 14.00 ώρα Ελλάδος.

περισσότερες λεπτομέρειες στο r4rehab.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected