Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Football League – Πρεμιέρα στην 16η αγωνιστική, στη “σκιά” της πιθανής αφαίρεσης βαθμών

93dad42ed64914ccceda9e1c1b637049_LΜε μια αναμέτρηση ξεκινά σήμερα η 16η αγωνιστική της Football League, καθώς ο Ηρακλής υποδέχεται τον Τύρναβο.

Ο Γηραιός θέλει να συνεχίσει την εντυπωσιακή του πορεία και να αγκαλιάσει την πρώτη στην κανονική περίοδο στον βόρειο όμιλο. Τα προβλήματα δε λείπουν για τον Νίκο Παπαδόπουλο, καθώς είναι τιμωρημένοι  οιΠουρτουλίδης και Μπαρτολίνι, Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκονται οι Καρασαλίδης και Ζαμπάζης, ενώ επιστρέφει και ο Γιαννίκογλου.

Η αποστολή του Ηρακλή:  

Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Στάμου, Τσιλιανίδης, Ιντζόγλου, Περόνε, Ρομάνο, Σιατραβάνης, Πασάς, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Βαλεριάνος, Κάσσος, Καρασαλίδης, Λουκίνας, Ζιαμπάρης, Τσιλιγκίρης και Αγγελούδης.

Διαφορετικοί είναι οι στόχοι του Τυρνάβου, καθώς μάχεται για να παραμείνει στην κατηγορία. Το έργο του θα είναι δύσκολο στο Καυτανζόγλειο, καθώς δεν υπολογίζεται ο Φράνκο Ότα λόγω ενοχλήσεων, ενώ εκτός είναι και ο στρατευμένος, Άκης Γεωργίου. Αντίθετα, κανονικά στα πλάνα των Θεσσαλών βρίσκεται ο νεοαποκτηθείς Αλεξίου.

Η αποστολή του Τυρνάβου:

Πρίφτης, Μαλτζαρης, Καραμανλής, Κισκαμπάνης, Παληγεώργος, Στεργιανός, Χαλούλος, Λαμπρόπουλος, Νταντίδης, Κυριάκος, Παπασάββας, Αλεξίου, Γκούρτσας, Μπιλά, Μιλουτίνοβιτς, Ποκόνγκ, Ιβανίδης και Εμμανουήλ.

Η μέρα της κρίσης για την αφαίρεση βαθμών

Μεγάλη αγωνία επικρατεί στον Ηρακλή, καθώς εντός της Παρασκευής (6/2) αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της τιμωρίας του από τη FIFA.

Ο Γηραιός έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, για οφειλές προς τον Ντάνι Λόπεθ, τον οποίο ωστόσο η διοίκηση εξόφλησε, αλλά εκπρόθεσμα. Από τον Ηρακλή έχει ζητηθεί η ανάκληση της τιμωρίας, με την ΕΠΟ να περιμένει την απάντηση της FIFA έως σήμερα, αλλιώς θα προχωρήσει στην ενεργοποίηση της ποινής.

Από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ ελπίζουν πως θα έρθει, έστω και την ύστατη στιγμή το απαραίτητο έγγραφο, για να απαλλαγούν από το πρόβλημα. Αν όμως δεν γίνει αυτό, τότε θα προσπαθήσουν να κάνουν την ποινή υπό αίρεση, ώστε αν και όταν φτάσει το χαρτί από η FIFA, να μπορεί να ανακληθεί η ποινή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected