Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – “Αφεντικό” του Λονδίνου η Τόττεναμ! (photos+video)

76bbf1beba55b665cf6364a57b08b439_LΟ… Χάρι Κέιν έπληξε και την Άρσεναλ, καθώς με δύο δικά του γκολ έδωσε τη νίκη στην Τότεναμ, παρά το προβάδισμα των «κανονιέρηδων».

Ο Οζίλ έκανε το 0-1 στο 11’, αλλά στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο πλέον φορμαρισμένος παίκτης των «σπιρουνιών», ο Κέιν, που με δύο γκολ στην πρώτη του συμμετοχή σε ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου, υπέγραψε την ανατροπή και τη νίκη της ομάδας του.

Με εξαιρετικό ρυθμό ξεκίνησε το παιχνίδι στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», όπου η Τότεναμ μπήκε δυνατά και πίεζε για το γκολ. Όμως στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ του Γιορίς, η Άρσεναλ κατάφερε να σκοράρει με τον Οζίλ, μετά από κούρσα του Γουέλμπεκ και ασίστ του Ζιρού. Η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους που προσπαθούσαν να φτάσουν στην ισοφάριση, όμως ο Οσπίνα με εξαιρετικές επεμβάσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του όποτε χρειάστηκε.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους «κανονιέρηδες» να πιέζουν και να χάνουν μια καλή στιγμή στο 50’, αλλά ο Γιορίς απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Καθόρλα. Στο 57’ όμως ήρθε η ώρα του… Χάρι Κέιν. Μετά από κόρνερ του Έρικσεν ο Οσπίνα απέκρουσε την πρώτη κεφαλιά, με τον Κέιν να κάνει από κοντά το 1-1. Το παιχνίδι στη συνέχεια απέκτησε άγρια ομορφιά, με τον Οσπίνα να κάνει εντυπωσιακές επεμβάσεις. Όμως στο 86’ ο Χάρι Κέιν και πάλι, αυτή τη φορά με κεφαλιά ολοκλήρωσε την ανατροπή για τα «σπιρούνια», γράφοντας το 2-1.

Τότεναμ: Γιορίς, Γουόκερ, Ρόουζ, Βερντόγκεν, Λαμέλα, Ντίερ, Κέιν, Ντεμπελέ (76’ Σαντλί), Έρικσεν, Μέισον, Μπένταλεμπ

Άρσεναλ: Οσπίνα, Μπεγιερίν, Μερτεζάκερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Κοκιλέν, Ράμσεϊ, Γουέλμπεκ (78’ Γουόλκοτ), Καθόρλα (68’ Ροζίτσκι), Οζίλ, Ζιρού

φωτογραφίες και στιγμιότυπα στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected