Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Αχιλλέας Νάουσας 0-5

DSCN3339Εύκολο απόγευμα για τον Αχιλλέα Νάουσας, που επικράτησε του ΠΑΟΚ στο Δημοτικό Γήπεδο Κουλούρας και πήρε τρεις ακόμη πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια. Νέα στοιχεία στο παιχνίδι των γηπεδούχων, καθώς αγωνίστηκαν και τέσσερις ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα Λευκάδια.

Το γρήγορο τέρμα του Παναγιώτη Καραμεταξά (2′) ήταν ουσιαστικά αυτό που αποσυντόνισε τους γηπεδούχους και έδωσε την ευκαιρία στους “κυανόλευκους” να βρουν περισσότερους χώρους στην άμυνα των νεοφώτιστων. Στο 17′ μία κακή εκτίμηση στην άμυνα του ΠΑΟΚ μετά από γύρισμα του Γιάτσου επέφερε το δεύτερο τέρμα για τον Αχιλλέα, γκολ που απλούστευσε κατά πολύ την υπόθεση νίκη για τους φιλοξενούμενους.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 0-3, καθώς ο Αχιλλέας έφτασε και στο τρίτο γκολ με τον  Τάσο Παρθενόπουλο (33′) και ενώ οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή στο 28′, αλλά το σουτ του Ευθυμίου πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του αγώνα δεν διαφέρει κατά πολύ από του πρώτου μέρους, με τους “κυανόλευκους” να συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό και να πετυχαίνουν δύο ακόμη τέρματα με τους Χριστόφορο Γιάτσο και Τάσο Παρθενόπουλο.

Με τους γηπεδούχους αγωνίστηκαν οι Νεστορόπουλος, Νίκος Παπαδόπουλος, Κάσα, Φουρκιώτης και Ασλαμπάλογλου, που επέστρεψαν στον ΠΑΟΚ μετά το περιπετειώδες πέρασμα τους από την ομάδα των Λευκαδίων.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καρυπίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο Δ. και Μπουκουβάλα

Συνθέσεις 

ΠΑΟΚ Κουλούρας : Σακαλής, Ιατρόπουλος, Νεστορόπουλος Δ. (46′ Θυμιόπουλος), Αγγελίνας Γ., Τζιλόπουλος, Κάσα, Σκουμπόπουλος (46′ Παπαδόπουλος Ν.), Φουρκιώτης (40′ Ασλαμπάλογλου), Παντέλογλου, Ευθυμίου.

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Σαμαράς Δ., Τσιάκος, Καραλιόπουλος, Χαρατσίδης, Μπράτσης, Σύγγας, Καραμεταξάς (46′ Σαμαράς Τ.), Κακούδης (46′ Γιαμαλίδης), Παρθενόπουλος, Γιάτσος (71′ Ζιάννης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected