Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Θύελλα Φιλώτα (1-2) Και πάλι με φάουλ και πάλι στο 90′ ο Ζαρογιάννης!

ed5c85b0d9ba74131d27de5f6d237ab3_LΣτο φινάλε της αναμέτρησης ο Ζαρογιάννης «λύτρωσε» τους φιλοξενούμενους χαρίζοντάς τους τη νίκη

Συγκλονιστικό φινάλε είχε το ματς στο Κοκκινόχωμα όπου το Βυζάντιο υποδέχτηκε την Θύελλα Φιλώτα με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 2-1. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 13’ ο Καρλόπουλος, ενώ στο 28’ ο Ζηνόβιος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του από τον Αχτσίδη για το 1-1. Οι γηπεδούχοι έφτασαν μια… ανάσα από το δεύτερο γκολ στο 54’ όταν το φάουλ που εκτέλεσε ο Καρλόπουλος σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι αλλά τελικά αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος ήταν οι φιλοξενούμενοι με τον Ζαρογιάννη να εκτελεί φάουλ από πλάγια θέση στο 90’ και νικώντας τον Παπαδόπουλο «έγραψε» το τελικό 2-1.

Συνθέσεις

ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ (Γ. Ιωαννίδης): Παπαδόπουλος, Δαγκούλης, Αχτσίδης, Αγγελίδης, Μουσικάκης, Αποστόλου, Κεφαλάς (46’ Φωτόπουλος), Σαουλίδης, Μουρατίδης (67’ Κωνσταντινίδης), Τσίλογλου (84’ Στεργιανός), Καρλόπουλος.

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Ν. Παπανώτας): Αμπατζίδης, Μουρατίδης, Γετίμης, Μπάμπαρης, Σιδηρόπουλος Χ. (46’ Κιοσκερίδης), Μισαηλίδης (49’ Ζαρογιάννης), Χαϊτίδης (60’ Κοντογουλίδης), Σιδηρόπουλος, Ζηνόβιος, Κόλα, Μαρκόπουλος.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected